i am מתחילה, איך ללמוד תכנון מעגלים אנלוגי?

זה לעתים קרובות מאוד שאלה בפורום הזה. לבצע חיפוש לללמוד, ללמוד וללמוד לקרוא.

theres אין דרך קלה, אתה צריך לשבת עם ספר ופשוט מנסה לעשות את כל מה שהם עושים. אני חושב שספר טוב להתחיל איתו הוא ראזאבי האנלוגי ic עיצוב ספר ואפור וספר עיצוב IC האנלוגי מאיירס. ראזאבי הוא יותר CMOS ואילו השני נותן תערובת טובה של שניהם CMOS ו BJT.

יש לי "העיצוב של אנלוגי CMOS IC עיצוב" של ראזאבי, יש לי לקרוא אותו יותר מפעמים כדי לקבל מלא להבין.

כולנו מציעים לך ללמוד מהספר של ראזאבי.

ספריו של האפור הם טובים ביותר להבנת העולם האנלוגי לחלוטין.

u צריך לעבור הרבה ספרים למקבלים קצת פיקוד על תכנון מעגלים אנלוגי .. התחלה עם רשתות פשוטות מורכבות אם נגדים וקבלים ... לאחר מכן להתקדם לרשת המורכבת של דיודות, טרנזיסטורים ועוד. אני מציע "ניתוח מעגל הנדסה "על ידי ויליאם Hyatt ספר נחמד.

ראשית, "הניתוח והעיצוב האנלוגי IC" של גריי זה הספר מאוד בסיסי וחשוב לאנלוגי IC

ראשית אתה יכול להיות לך להוריד ספרים אלקטרוניים על הנושא שלך ויותר עם google אתה יכול לראות פתרון בעיה ולנושא ספציפי שאתה יכול לשאול אותי במיוחד

יש לי ספר אלקטרוני ששם הוא OmpAmp לכולם. עשוי להיות שימושי לu?

האם יש אזור מסוים שאתה רוצה ללמוד? בהרבה מגברי מעגלים אנלוגיים בדרך כלל תופס חלק גדול, אז הייתי מציע לך לבדוק את מגברי בניין באמצעות מגבר וטרנזיסטורים אופ. זה גם יהיה מאוד שימושי כדי ללמוד תאוריה וניתוח המעגל AC, יש כיף!

אתה יכול גם ללמוד אותו עם העזרה של כמה כלי EDA, HSPICE כזה, וכו '

אני חושב שאתה חייב לקרוא את הספר ראשון. הספר שאתה יכול לקרוא הוא התעמלות של אלן של ראזאבי, יחסי הציבור של גריי ו. אז אתה צריך לתכנן כמה מעגלים בסיסיים כגון מעגל הטיה, opamp להבין כיצד לעצב.

אני חושב שהדבר הראשון שיש לעשות הוא להכיר את עצמך עם רכיבים פסיביים ראשונה, ולאחר מכן, מוליכים למחצה ולאחר מכן בסיס תאוריות טרנזיסטור .....

R u מכיר ניתוח מעגל BJT. אני חושב שהולך לאלקטרוניקה המשולבת של Milliman ולאחר מכן בספרו של ראזאבי יעזור.

האם יש לך ידע רקע במעגלים ומערכת, או אלקטרוניקה בסיסית? אני מתכוון, כדי ללמוד תכנון מעגלים אנלוגי, אני חושב שאנחנו whould להתחיל באמצעות הבנת אלקטרוניקה בסיסית (טרנזיסטורים, OP-אמפר, מתנדים, וכו ').

"ניתוח ותכנון של מעגלים משולבים אנלוגיים" פול R.GRAY זה התנ"ך .... או "עיצוב של אנלוגי CMOS מעגל משולב" ראזאבי

אני מסכים עם steve_guo אבל האחד הטוב ביותר ל1 המוצא הוא פרשת שבוע וסמית אם ur מתמצא בזה אז ללכת על אחד של אפור או ראזאבי של

כאשר r הספרים האלקטרוניים האלה? באתר זה?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back