theres אין דרך קלה, אתה צריך לשבת עם ספר ופשוט מנסה לעשות את כל מה שהם עושים. אני חושב שספר טוב להתחיל איתו הוא ראזאבי האנלוגי ic עיצוב ספר ואפור וספר עיצוב IC האנלוגי מאיירס. ראזאבי הוא יותר CMOS ואילו השני נותן תערובת טובה של שניהם CMOS ו BJT.
u צריך לעבור הרבה ספרים למקבלים קצת פיקוד על תכנון מעגלים אנלוגי .. התחלה עם רשתות פשוטות מורכבות אם נגדים וקבלים ... לאחר מכן להתקדם לרשת המורכבת של דיודות, טרנזיסטורים ועוד. אני מציע "ניתוח מעגל הנדסה "על ידי ויליאם Hyatt ספר נחמד.
האם יש אזור מסוים שאתה רוצה ללמוד? בהרבה מגברי מעגלים אנלוגיים בדרך כלל תופס חלק גדול, אז הייתי מציע לך לבדוק את מגברי בניין באמצעות מגבר וטרנזיסטורים אופ. זה גם יהיה מאוד שימושי כדי ללמוד תאוריה וניתוח המעגל AC, יש כיף!
אני חושב שאתה חייב לקרוא את הספר ראשון. הספר שאתה יכול לקרוא הוא התעמלות של אלן של ראזאבי, יחסי הציבור של גריי ו. אז אתה צריך לתכנן כמה מעגלים בסיסיים כגון מעגל הטיה, opamp להבין כיצד לעצב.
האם יש לך ידע רקע במעגלים ומערכת, או אלקטרוניקה בסיסית? אני מתכוון, כדי ללמוד תכנון מעגלים אנלוגי, אני חושב שאנחנו whould להתחיל באמצעות הבנת אלקטרוניקה בסיסית (טרנזיסטורים, OP-אמפר, מתנדים, וכו ').
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.