WaveStar Electronic Lab Notebook תוכנה

F

Fox34

Guest
היי כולם, אני משתמש היקף ישן 11000 Tek סדרה ואני מחפש תוכנה WaveStar Lab Notebook אלקטרונית (גרסה 1.1), כלומר הגירסה היחידה שעובדת בשביל זה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה? Thanx מראש,

Ktoś w ekipie Microsoftu popełnił duży błąd i przez kilkadziesiąt minut nowe wydanie Windowsa było możliwe do pobrania. Dzięki temu wiadomo, ile zajmują nowe edycje systemu.

Read more...

תודה maranaza. יש לי PM גם לך. אנא צור קשר בברכה,

זה היה תענוג בשבילי. בברכה. maranaza

מישהו יכול לשלוח לי את prg Wavestar thx

האין זה avaialable באתר Tek. הורדתי פעם tds210 שלי משם

באתר Tek, אתה יכול רק להוריד את הדמו 30 ימים. אני רוצה את הדבר האמיתי. thx Yelloww

אני מחפש גרסה 2.6 משפט WaveStar. זה נראה כמו הגרסה החדשה 2.81 (קרן באתר TEK) אינו תומך TDS-320 הישן שלי :-( מישהו יכול להעלות את זה על rapidshare או נקודה לי קישור?? / בינגו

היי, יש לי Tektronix 350, האם ayone אפשר לדעת איזו גירסה של wavestar יהיה תואם את זה ואיפה אני יכול לקבל עותק. תודה Heyu

[Quote = BA1DU] יש לי נטען WaveStar v2.4 ל: ftp://ftp.elektroda.net/upload/ הוא יכול לתמוך TDS 3xx [/quote] בדרך כלל אני יכול להוריד מ-ftp פשוט לא יודע מה חדש טועה הפעם. אנא לעומת שנה קודמת יכול לשלוח אותו ישיר hardyhansen@mail.tele.dk יש את הגרסה הראשונה בשם docuwave-אתה יכול להשתמש בו? בברכה הארדי

יש לי TEK-DMM TX3, אני צריך את התוכנה wavestar עבור מטר (WSTRM), מי יכול לעזור לי? TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back