pic16f628 והבדל PORTA pic16f628A

S

selfish

Guest
אני לא יכול לעשות חלק מתפוקות נמל PIC16f628A. RA0, RA1? אני משתמש PIC16f628 וזה עבד propely. עם אותו הקוד יש לי בעיה עם זה PIC16f628A. יש לי מושבת קומפרטור על PORTB, אבל הבעיה היא עדיין שם. מישהו יכול לעזור בבקשה?

היי, אם יש לך את comparators כבוי והיציאות / טריס מוגדרות כראוי לא צריך להיות שום בעיות עם RA0 / 1 בין שני שבבים. מציע לך לפרסם את החלק המוקדם של הקוד שלך כך שנוכל לראות מה קורה.

היי WP100, אני מצטער על העיכוב. אני Ried כדי לחלץ את החלק הראשון של הקוד (להגדיר ועיקרי), אלא שבעיות האחרות שנוצרו. (מלא בשגיאות) אין לי את ידע כדי לפתור אותם. עם זאת אני יכול לתת יותר פרטים של הבעיה. אני משתמש PicKit-2 (שיבוט מfuturelec). כMPLAB לא suppot PIC16f628 אני משתמש בתוכנה הייעודית המסופקת עם המתכנת. כאשר שיניתי לPIC16f628A אני sunig MPLAB לתיכנות. גם אין לי את התוכנה שסופקה עם dedcated מתכנת יותר. אז זה אפשרי שמתכנתי אינו תואם באופן מלא עם MPLAB?

היי. אתה באמת מדבר על 2 בעיות שונות. ראשית בעית הקוד שלך - אלא אם כן אנחנו יכולים לראות אותך את הקוד שלה קשה לכל אדם לאתר את השגיאה - פשוט לגזור ולהדביק את הקטעים הרלוונטיים של קוד והקף אותו בתוך תגיות הקוד. לא רואה שום תיעוד לFuturelec Pk2 המתכנת, אבל מניח שזה הוא שיבוט "אמיתי", והוא משתמש בכל התוכנה מהשבב אלקטרוני. כמו שאתה אומר, 628 לא לתכנת direclty מMPlab אבל רצון 628A. את Pickit2 Stand Alone התכנית V2.61 היא כנראה מה שאתה משמש באופן ישיר לתכנית 628. כל תוכנות שזמינות באופן חופשי באתר האינטרנט של Pickit2 Microchip. לא יכול לראות את הבעיות שיש programer משהו לעשות עם בעית הנמל שלך.

[ציטוט = אנוכי; 870819] כפי MPLAB לא suppot PIC16f628 [/ ציטוט] זה זמין ברשימה ל8.63.

WP היי 100, תודה לך על התגובה. אני חושב שאתה צודק. רק אני לא יכול לאשר שאני לא יכול תכנית 628 עכשיו. עם זאת אני להפחית את הקוד שלי ועכשיו יש לי תכנית ריצה (מיתוג PORTA וPORTB לסירוגין בתדירות נמוכה) קובץ zip מצורף. אתה יכול בבקשה להעיף מבט?

היי WP-100, זה קוד פשוט שעושה את העבודה עם 628 ולא עובד עם 628A. (חלק מהפינים לא flahing עם 628A) אנא ignor RB3 בגלל תצורת PWM. רשימת p = 16f628A # לכלול "p16f628A.inc" UDATA 0x40 TIMER מיל 1 __ config 0X0078 קוד הפעלת קוד 0x0 SETUP banksel CMCON movlw 0x7 movwf CMCON banksel OPTION_REG clrf OPTION_REG movwf OPTION_REG banksel PIE1 clrf PIE1 BSF PIE1, TMR1IE banksel T1CON clrf T1CON BSF T1CON, TMR1ON BSF T1CON, T1CKPS0 BSF T1CON, T1CKPS1 banksel T2CON clrf T2CON BSF T2CON, TMR2ON BSF T2CON, T2CKPS1 banksel CCP1CON movlw 0XC movwf CCP1CON banksel CCPR1L movlw 0X30 movwf CCPR1L banksel PR2 movlw 0XF0; תדר = F (OSC) / (PR2 +1) / (PS = 16) / 4 movwf PR2 clrf INTCON BSF INTCON, 7; אפשר פסיקה הגלובלית BSF INTCON, 6 banksel TRISA clrf TRISA clrf TRISB banksel PORTA העיקרי btfss TMR1H, 7 goto העיקרי clrf TMR1H incf TIMER btfsc TIMER, 1 goto RESET1 btfss TIMER, סוף 1 goto SET1 goto העיקרי SET1 movlw 0XFF movwf PORTA movwf PORTB goto העיקרי RESET1 clrf PORTA clrf PORTB goto עיקרי

הניחוש ראשון - מה OPTION_REG אמור להחזיק? אתה מנקה אותו מייד לאחר מכן טענת 0x07 לתוכו. שנית לנחש - שבו היא מטפל בפסיקה? אתה מאפשר קוטע אבל לקפוץ לתוך הוראת banksel במקום מתן שירות זה. אנא גם להשתמש בשמות סיביים כדי להפוך את התכנית קלה יותר לקריאה. לדוגמה, במקום להשתמש ב" BSF INTCON, 7 "שימוש" BSF INTCON, GIE ". בדומה לכך, התצורה 0x0078 לא אומרת הרבה בלי גיליון הנתונים כדי לפענח אותו, אנא השתמש בשמות פרמטרי התצורה. בריאן. בריאן.

היי, חושב שאתה צריך לחזור לבסיס כדי לראות איפה הבעיה שלך היא היציאה. השתמש בקובץ תבנית 16F628A (בספריית MPasm) כמדריך שלך ולנסות להדליק את הנמלים עם קוד פשוט פשוט.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back