LM741 שאלת מגבר שרת?

C

crazyjohn

Guest
אייב יש מעגל opamp היפוך הלא זה להגדיר על קרש חיתוך באמצעות r1 (10k) וr2 (100k) אני מגדיר את הרווח עד 11 אך מקבלים תפוקה מוזרה שאינו הבא ללא מרחב מתח הכניסה im. מתח 27mv מתח Noninverting במתח יציאת 4.2V Noninverting מתח 100mv במתח יציאת 4.2V Noninverting מתח 4.2V 500mv בתפוקה מדוע אני מקבל קריאות כמו זה וכיצד אני יכול לתקן את המעגל פלט את המתח שהוא צריך להיות?

כל אופ מגבר צריך הטייה. עוד מה לומר, יש לו מגוון cetain נפוץ מצב dc מתח. פתרון קל לסימולציה סכמטית, במקום 5 וולט, 2.5 וולט לשים על VDD ו-2.5 בחיבור המינוס שלו.

LM741 הוא opamp בן דור וזה לא יעבוד עם מתח אספקה ​​מתחת 10V (או + /-5V) .. אספקה ​​מומלצת + /-15V (או 30V) .. IanP: קריצה:

שני תשובות כלעיל הם נכונים. עם זאת, אני לא בטוח אם השואל באמת מבין. לכן: בדרך כלל, כל opamp חייב להיות מופעל באמצעות אספקת פיצול. לכן נקודת ההפעלה שקט יכולה להיות בערך סביב אפס וולט (מתח מוצא) והפלט יכול להתנדנד לשניהם פלוס מינוס. כמובן, אפשר להפעיל כל opamp עם מתח אספקה ​​אחד בלבד, אבל זה דורש קצת מעגלים ספציפיים להטיית. בעיה זו discusssed בהרחבה בפורום זה לפני כמה זמן.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back