i am מתחילה, איך ללמוד תכנון מעגלים אנלוגי?

אני חושב שלפני שספר ראזאבי אתה צריך לעבור על אלן וhollberg. [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף אחרי 4 דקות: [/ צבע] [/ גודל] לפני שהוא הולך בניתוח מעגל, עליך לדעת כמה דברים בסיסיים, מראות thoughroly.current bandgap, opamp, מקור נוכחי וכו כיורים שאתה עשוי לקבל מאלן וhollberg

קרא את ספר Verilog המלא על ידי מערכות מייקרו יום ראשון sagdo יווק שבפרק 19 מסביר Verilog-Verilog ואלפיות .. קרא את זה .....

לפני שאני עובר אלן hollberg וראזאבי, עליך לנקות את כל יסודות ההתקנים מוליכים למחצה.

[ציטוט = Avinash] אני חושב שלפני שספר ראזאבי אתה צריך לעבור על אלן וhollberg. [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף אחרי 4 דקות: [/ צבע] [/ גודל] לפני שהוא הולך בניתוח מעגל, עליך לדעת כמה דברים בסיסיים, מראות thoughroly.current bandgap, opamp, מקור נוכחי וכו כיורים שאתה עשוי לקבל מאלן וhollberg [/ ציטוט] כל הספרים האלה יעזרו. נסה להשיג באתר אינטרנט של אוניברסיטה שבה הם מציעים קורסים בהנדסת חשמל. ראה מה שהם מציעים ב2-3 השנים הראשונות ומנסה לקרוא כמה מהדברים האלה כדי להכיר את היסודות. אחרי זה השמים הוא הגבול. סימולציות, פריסה ונושאים מתקדמים יותר .. זה ייקחו קצת זמן, אם אתה באמת רוצה להיות בעל ידע מוצק. זה תהליך מתמשך

אני מציע לקרוא u גריי ומאייר. זה יותר טוב מאשר ראזאבי

lee אופת ויס הוא גם ספר נחמד להתחיל אנלוגי

אני חושב גריי & מאייר מכסה יותר מושגי יסוד בעיצוב אנלוגי, כגון ניתוח תדירות תחום, משוב, וכו 'ואילו ראזאבי מכסה יותר תחומי העיצוב אנלוגי. אני אוהב יותר אפור ומאייר.

לקרוא ספרים, ולנסות לעצב מעגל אמיתי, לא רק שטרח להשתמש בבעיה לאחר כל פרק

למד מניסיון, לנסות לעצב פרויקטים פשוטים, כאשר U יש לך בעיה כי U לא מצליח להבין, לפרסם שאלה כאן ...

אתה יכול לקרוא את הספר: תכנון מעגלים האנלוגיים CMOS. ניתוח ותכנון של מעגלים משולבים אנלוגיים.

"ניתוח ותכנון של circiuts המשולב" מחקר אפור ומאייר

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back