ARM SoC עיצוב, זקוק לעזרה בתחילת הדרך

T

tariq786

Guest
היי חבר 'ה, אני מעצב ASIC / FPGA מי יכול לכתוב קוד Verilog, לסנתז אותו והמקום וכביש זה. אני חדש בעולם של ARM. אני תוהה איך אני יכול לקחת את קוד Verilog ולהמיר אותו להרכבה של ARM. מהי שרשרת הכלי נדרשת ואיפה ניתן לקבל את זה? גם אני מבולבל לגבי מה להשתמש כאשר אני שומע כל כך הרבה במונחים כמו ה-IP של ARM Artisan הפיזי, IP וגיקה, תא רגיל, מהדרי זיכרון Embedded, IP ממשק. מישהו יכול לסמן מה אלה, מתי ואיפה להשתמש בכל אחד מהם. כל מצביעים או הדרכות יהיו מוערכים מאוד. תודה בברכה,

היי tariq786, מעבד ARM הוא שצריך קוד הרכבה לביצוע תכנית, אין קשר עם Verilog! Verilog משמש לקוד ההתנהגות של ARM המעבד. = מהדר זיכרון נייד סטנדרטי IP היגיון הוא השם אמר כלי ליצירת מופע הזיכרון אתה צריך לשמש בעיצוב שלך. ה-IP של הממשק היא למשל ה-IP-USB, למשל זה בדרך כלל שני חלקים אחד פיזי עקב רפידות מיוחדות דרושות לUSB וחלק השני ברמת המאקרו או RTL כבר הניחה שכולם מכילים דרושות לפרוטוקול ה-USB. אבל זה יכול להיות I2C, SPI, UART ...

היי RCA אח תודה על התשובה. למעשה, יש לי קוד Verilog למעבד M0 קליפת המוח. אני תוהה איך כדאי לי לנצל אותו? תודה על סליקת התמונה קצת.

מעבד ARM משמש אוטובוס עמבה לגשת לזיכרונות (RAM / ROM / EEPROM) והממשקים (באמצעות מיפוי אוגרים). אני מצפה CM0 יש כתובת קצת banding-גם? אני מצפה שCM0 עובד כCM3, אז בכתובת 0x000 שיש לך את כתובת מצביע המחסנית, 0x0001 האיפוס interupt וקטור ...

RCA התגובה האחרונה שלך לא ברור לי. תגיד לי איך הכי טוב להשתמש ליבת Verilog M0 קליפה שיש לי. תודה

אה, כי עבודת המעצב! אתה צריך לקרוא את התיעוד של ARM, אשר מסביר כיצד פועלת הליבה. ראשית הליבה שלך צריכה לאפס ושעון. כאשר איפוס deasserted ושעון מתקתק, הליבה תקרא את הכתובת 0x00000000, אשר מכילה את וקטור פסיקת האיפוס, מה שאומר, הליבה תקפוץ לשווי לקרוא את זה כדי להמשיך ולהפעיל את התכנית, בקוד הרכבת ARM. אם תזכור אותי הוא לתקן את הכתובת הבאה היא כתובת מצביע מחסנית האתחול. אז כדי לעשות את כל זה, הליבה תהיה לבצע קריאה באמצעות קוד אוטובוס האמבה, העדיפה אוטובוס כדי לגשת לקוד. אתה צריך להגדיר איזה סוג של זכרונות יכיל את וקטור פסיקה ואיפוס קוד ההרכבה ..., איל או ROM או EEPROM, או כישלון, אני לא יודע. אם כבר instantiate ליבה, עושה את זה יהיה כרגיל, אתה עובר הממשק לדעת מה צורך הליבה.

אדונים, אני רוצה ללמוד את קוד ARM Cortex M0 Verilog, אבל אני לא מקבל את code.please לשלוח את קוד me.any לעזור יהיה מוערך מאוד.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back