16f877a משתגע על קרש חיתוך

N

nicotyne

Guest
בעיה זו הייתה לי להשתגע למשך שבועות כבר .. אני להרכיב המעגל שלי על קרש חיתוך, באמצעות 4MHz (24pF), 20MHz (33pF) ובכל פעם שאני כוח על המעגל, הוביל ונט blink.For הגדרה עם מתנד 4MHz, יהבהב מהר מאוד להגדרה עם 20MHz, היה לי לגעת או להתנועע קבלים לבצע את העבודות במעגל, אבל עדיין, זה מהבהב מהר מדי. היה לי לפברק annother PCB לחיבור 16f877a before.The עבור שניהם המעגל זהה והתכנית עובדת כמו פלא על PCB אז אני יודע שאין דבר רע בעיצוב ותכנית המעגל שלי. -המעגל כי אני משתמש על קרש חיתוך ועל PCB זהה-שגרת העיכוב מכוונת למתנד freq-המעגל נעלם רק משוגע אם אני להרכיב אותו על קרש חיתוך

מצמוץ מהיר ב4MHz, יכול להיות בגלל עיכוב לולאות קטנות מדי. ב20MHz, עדיף לנסות עם PCB במקום קרש חיתוך, כקיבול בין הפינים יכול להטריד אותך. אנשים רבים להתחבר כיפות הגביש לאוטובוס הקרקע המשותפת לקשר עקיף תמורת thro VSS, ולצפות שזה יעבוד. נא לוודא שמשותף של קבלים הוא להחזיר לשבב, מאוד מקרוב לא מכוח האוטובוס ובחזרה. רק לבדיקות DC זה נראה טוב. ואז למקם קבלי 0.1uF פני סיכות VDD וVSS. להבטיח ששני פיני VDD הם התפתלו וכמו כן, שניהם סיכות VSS.

אני לא חושב שהבעיה היא בקוד שלי, כי זה עובד גם על פרוטאוס ועל בעית pcb.the מתרחש רק כאשר אני משתמש בקרש חיתוך ויש לי 2 subroutine.one עיכוב ל4MHz והשני ל20MHz הן מתאים לעיכוב של 0.5 שניות. מהירות כאן היא כמו שיש שעון 40MHz המסופק לPIC שלי, כאשר אני משתמש במתנד 4MHz רק .. אני אנסה לפרסם תמונה של קרש החיתוך והקוד שלי מאוחר יותר

היי, אחשוב שיש לך ענית על השאלה שלך, אם המעגל עובד על PCB, פרוטאוס ולא קרש החיתוך. קשר קרש חיתוך עני ומלוכלך ועוד חיבורים יכול כל להצמיח בעיות כאלה. 1 ידוע הוא שהאותות מxtal והכובעים שלה יכולים ללכת לאיבוד, הלחמת כיפות xtal ו 2 על חתיכה נפרדת של רצועת לוח ולאחר מכן באמצעות שלושה חוטים עבים קצרים למקום ההרכבה קרובה לתמונה ככל האפשר, צריך לרפא את הבעיה; גם לאחר MVS סארמה עצה טובה.

אז אין לי ברירה אלא להפריד בין מתנד מהמעגל הראשי הוא זה? אני לא מצפה שמתנד גביש להיות רגיש זה ..

[ציטוט = MVS סארמה; 870396] להבטיח ששני פיני VDD הם התפתלו וכמו כן, שניהם סיכות VSS [/ ציטוט] אני חושב שהבעיה נעוצה בו;. אנאנד Dhuru

סיכות והן VDD vss מחוברות לאספקת 5 וGND

אני לא אומר שיש שני פיני VDD (11 ו 32) ללולאות חיצוניות. שתי סיכות VSS (11 ו 31) שכרך באופן דומה.

עשה U אפשר לאפס את החום? אם לא, להפעיל אותו .... עשה U לאפשר קצת LVP (תכנות מתח נמוך)? אם כן, בטל אותו ..... עשה U מחובר קבלי decoupling? אם לא, חבר שקרוב ככל האפשר

שימוש גבוה מדי 33pf 18-20pf, ולא משתמשים בגבישי סדרתי.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back