12VDC ל127VAC מהפך באמצעות LM3524

F

fjpompeo

Guest
היי כולם, אני רוצה לבנות 12VDC ל127VAC-100W 60Hz מהפך באמצעות בקר LM3524 PWM. האם זה אפשרי? האם יש פרויקט מוכן ובדוק זמין להורדה? בברכה, פרננדו

היי, לא ממש, הם משמשים DC ל DC ממירים. מעגלים אלה עשויים להיות שימושיים. ההבדל בין 120 ו 127V הוא כנראה לא משמעותי אם אתה רק רוצה ליצור מתח קו חשמל מסוללת 12V, אם זה יהיה לך להשתמש בשנאי פצע מותאם אישית, רוב אלה הם למעשה פצע מותאם אישית עבור ממירים. http://www.aaroncake.net/circuits/inverter.asp http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_ckt30_1.htm בוב.

המהפך של Aaon העוגה לא עובד: 1) קבליה הם הפוך והם היו מתפוצצים. 2) טרנזיסטורים חווים התמוטטות מפולת של צמתי פולט הבסיס שלהם שמבזבזות כמות הקטנה של חשמל מהם על ידי יצירת קוצים נוכחיים גבוהים בקבלים בעלי הקוטביות הנכונה שגם גורם להם לפוצץ. 3) ההטיה הנוכחית של הטרנזיסטורים היא יותר מדי נמוכה למהפך. 4) התפוקה שלו היא כ 30W במתח נמוך. השנאי וטרנזיסטורים חזקים יותר יש מה לעשות עם לתקן את זה. מהפכים היפני הוא מסובך משום שהוא אינו משתמש בשנאי מרכז מנוצל.

אדונים יקרים, אף אחד מהם משתמשים LM3524. אני זקוק למעגל המשתמש LM3524. פרננדו

[ציטוט] מהפך היפני הוא מסובך משום שהוא אינו משתמש בשנאי מרכז מנוצל. [/ ציטוט] זה ניתוח להפתיע לדעתי. מה זאת אומר עם מסובך בהקשר זה? השנאי הוא למעשה יותר פשוט. מעגל H-הגשר יש את המאפיין המעניין שלא סובל מהשראות זליגת שנאי. עם פריסה נכונה, כל overvoltages נחתך ישירות על ידי דיודות ההפוכות והסיטה למתח האוטובוס. הייתי מקבל את הטענה, כי היא אינה מתאימה למהפך של 12 וולט בשל ירידה במתח גבוהה בבוררים, אם כי זה לא בהכרח חייב לספור עבור מתגי FET. המעגל יש פגמים אחרים בכל מקרה, פשוט "אחד לשתיים" נהג שער הוא סיכוי טוב ביותר לגרום לגשר חוצה זרמים. ניתן היה לצפות בזמן מת מתכווננת לנהגי H-גשר, בדרך כלל. לצערנו אין לי סכמטי למהפך מבוקר 3524. אבל אני ראיתי ערימות של מעגלים מהפכים בEDboard במהלך החודשים האחרונים. אני די בטוח, שצריך להיות משהו שמתאים.

האתר היפני עם ממיר המתח הנמוך שמשתמש בארבע MOSFETs במקום שיהיה לי שנאי מרכז מנוצל ורק שני MOSFETs, יש גם ממיר אחר שמשתמש בהספק נמוך שנאי מרכז מנוצל ורק שני סטים של טרנזיסטורים במקום ארבעה MOSFETs.

נושא זה מגוחך. אתה מבקש סכמטי באמצעות ערוץ אחד ספציפי PWM בקר, עדיין לא בצע שום דרישות אחרות, חוץ ממהפך 60Hz VAC 127. יתר על כן LM3524 אין לו שליטת זמן מתה, ולכן זה לא הולך לעבוד לתדר גבוה PWM מהפך גל החטא. שאמר, אין שום סיבה להשתמש בו בכלל במשך 60 הרץ מרכז רז כיכר גל מהפך, מתנד הפנימי לא לפעול באופן אמין בהמשך 1KHz כפי שעולה מהתאוריה של אופ בגיליון הנתונים. אם אתה רוצה לסנכרן OSC הפנימי. להדק 60Hz, אתה עדיין צריך להתמודד עם מחזור עבודה מרבי 44%, וגל משונן קוי, שלא להזכיר את העובדה שאתה יהיה באמצעות שבב אך ורק לכפכף ופלט הנהג, כאשר ייתכן שתצטרך נהג MOSFET חיצוני בכל מקרה

[ציטוט] נושא זה מגוחך. [/ ציטוט] לא במיוחד, אני חושב. זה לא נאמר בכלל, אם גל סינוס או כיכר PWM מהפך מיועד. כ[ i] סינוס [/i] לא אמר, שמעתי כיכר גל מהשאלה. אתה צודק, שSG3524 הוא לא הבחירה ראשונה עבור כל אחד מהם. אני חושב, עם זאת, כי מעגלים מבצעיים לשתי הגרסות יכולים להיות מתוכננים. ST SG3524 גיליון נתונים אומר 120 הרץ עד 500 קילוהרץ PWM טווח מתנד, 120 הרץ הוא 60 פלט מהפך רץ. @ Audioguru: אני רואה, שאתה מתכוון, מעגל H-הגשר הוא מסובך מדי ליישום. זה עשוי להיות נכון במקרה של ממיר גל מרובע.

אתה יכול לעשות את המהפך בעבודה עם 3525 PWM בקר אך תפוקת tehe לא יכול לנהוג MOSFET ישירות אתה צריך להוסיף כונן שער באמצעות טרנזיסטורים. עדיף ללכת על 3525 אשר יכול מחובר driectly לשער MOSFET. בעיצוב העליות הישן שלי הייתי משתמש 3524

היי פרננדו! נסה את הקישורים הללו ... ח + + p :/ / www.edaboard.com/ftopic91039.html שעות + + p :/ / www.ehow.com/how_2281345_dc-ac-inverter-old-ups.html שעות + + p :/ / sound.westhost בברכת .com/project89.htm. jackrs: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back