120 MHz כרטיס הלהקה עיצוב המסנן - עזרה בבקשה

D

davicente

Guest
תכננתי מדומה 120 MHz (BW3db = 21 MHz) עם מסנן bandpass ciolcraft ו temex S-פרמטרים קבצים, אך כאשר אני עשיתי את PCB, התגובה של המסנן היה שונה לחלוטין מזה השגתי במהלך סימולציה עם המיקרוגל במשרד . האם עשיתי סימולציה רע? אני צריך לסמוך על ה-S-parametres מ coilcraft ו temex? תודה מראש. ארבאלו

בתדרים אלה קיבול נוסף של רפידות מחשב וסימני כמו גם השראות עקבות להיות משמעותי. אם זה לא על לוח המחשב יש עדיין parasitics דומים. נסה את הסימולציה שוב עם או הערכות של ערכים אלה טפילים או עדיף לכלול את הלוח למחשב פריסת בהדמיה שלך.

Davicente, נסו לכלול את העמידות סימולציה של איתני הטבע. המסנן שלך הוא יחסית צר ורגיש כנראה טולרנסים. אני לא יודע עד כמה המסננים שלך נראה, אבל במקרה שלך, עדיף להשתמש במסנן עם תהודה במקום בצורה הקנונית 1 - אתה יכול לעצב fiter כזה עם סלילים זהים. תסתכל על N / u / H / E / R / T / Z אתר אינטרנט. שם תוכלו למצוא פתרון F_I_L_T_E_R 9.0 דמו, היכולת לתכנן מסננים עם תהודה זהים. בהצלחה, STO

האם המסנן רק מורכב RLC או אני אותו פעיל?

היי STOYANOV אני לא יכול למצוא פריט פתרונות סינון לעצב BPF עם תהודה זהים. איך אני יכול להשתמש בתכונה זו? בברכה

אני חושב מסנן 120MHz קל לתכנן עם רכיבים LC. לפני לעצב את זה, אתה צריך את זה לקבוע את סוג סדרה של המסנן. במהלך עיבוד של באגים, אתה צריך להשלים כל צעד בלוק אחר צעד.

אני רוצה עיצוב bandpassfilter על מגוון PCB FR4 thickness.The 1.6mm היא בין 70Hz ותדירות 30kHz.Cutoff ב 200Hz ו 10KHz. Pls שלה לייעץ לי איזה סוג של קבלים לשמש המפורטים להלן: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back