12 סיבית ADC רזולוציה

A

alexz

Guest
באיזה יישומים תעשייתיים הדרישה לADC רזולוציה גבוהה אז 10 סיבית? (שם 12 הסיבית ADC יש צורך)

רק יישום היעד יענה על השאלה הזאת.

הכל הרבה יותר יפה בבקרה תעשייתית משתמש בימי hese רזולוצית 12 סיביים וטובים יותר. הכולל מודולים אנלוגיים קלט / פלט, מרככי RTD, וכו 'למעשה, יישומים רבים כיום, כגון מודולי קלט אנלוגי 4-20mA להשתמש 14-16 חתיכות. לRTD של בדרך כלל אנו משתמשים ADCs 24 סיביים סיגמא דלתא. ההחלטה בפועל תהיה בטווח של 16-18 חתיכות. הזמן של 10-bit הוא נעלם והיישומים 12-bit הם זן נכחד.

16-18 חתיכות לתת לנו יותר שום דבר VVV הנתונים acurate הנכון יותר? "אני יודע את נתוני acurate הוא רוב היבוא. דבר במקרה זה", אבל אני רוצה לשאול. thanx

[ציטוט =] eehero 16-18 חתיכות לתת לנו שום דבר נתונים acurate יותר VVV הנכון יותר? "אני יודע את נתוני acurate הוא רוב היבוא. דבר במקרה זה", אבל אני רוצה לשאול. thanx [/ ציטוט] כן, הוא יכול להציע לרזולוציה גבוהה יותר, אלא גם יכול לתת יותר מגוון עם רזולוציה זהה - זה תלוי איך ADC מכויל / ד 'Vref. שקול טעות הנדסית - אומר אני לכייל DAC 10bit למדוד 0-100V, כל אחד מייצג ביט הבדל או שינוי מתח, אבל אם אני מודד רק עד 10 וולט - 10V דרך 100 הוולט (אני אתקשר "המרווח" בראש ) הוא בזבוז ולא להשתמש בכל 10 הביטים של DAC. וכך, כמיטב יכולתה תמיד גם לכייל את DACs עבודת טווח למקסם את יכולת רזולוצית DACs, אלא רק מגביל את גמישות מסוימת במובנים מסוימים מדי, ולכן רוב DMM של יהיו טווחים סופיים של מדידה - למקסם את רזולוצית DACs בניתן / המהונדס טווחי מדידה. * מקווה ש* הגיוני

זה מה שאני מתכוון, כמה יישומים לא דורשים ADCs רזולוציה גבוהה, אבל כמה מהם נואשים. אז אילו הם נואשים או רצון ליותר מ 10 סיביים?

equpmnts רפואי! קריאות טמפרטורה ....

[ציטוט = jit_singh_tara] equpmnts הרפואי! קריאות טמפרטורה .... [/ ציטוט] ציוד רפואי כמעט אינו קורא טמפרטורה בחוץ 0 עד 100C טווח עם רזולוציה גבוהה יותר מאשר 0.1C. שמכפיל ל 1000 A רוזנים או 10bits / D. [ציטוט] איזה יישומים תעשייתיים? [/ ציטוט] אחת הדרכים למצוא את זה להסתכל-up גיליונות נתונים לכמה 12-bit A / DS. היישומים האפשריים בדרך כלל מופיעים בדף 1. אז לחפש את פתקי אפליקציה ל/ DS אלה.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back