תקן אריתמטיקה נקודה

S

sheikh

Guest
שלום יקר אני רוצה להשתמש בכמה פעולות חשבון כגון (+, _, *) בעיצוב שלי. העיצוב הוא נקודת תיקון. אתה יכול בבקשה להגיד לי, אם אני משתמש (+, _, *) סמלים בקוד VHDL, האם זה נכון או לא לסנתז? או שאני צריך לעצב את היחידות (מסכם מלא n_bit, למשל) ואחר כך לכתוב את הקוד מבני. (שקלו לזה כך, אני לא מתחיל קידוד, כי אני לא בטוח לגבי הדרך הנכונה) בברכת מוסטפה

[צבע = "# FF0000"] + - * [/ צבע] הם synthesizable - ביצועים בין מכשיר אחד למשנו ישתנו בגלל הביצוע בפועל של כלי הסינתזה, הארכיטקטורה שונה ורכיבים זמינים "מוקשים" היגיון בקוביית סיליקון ... חטיבה עם זאת, הוא synthesizable לקבועים ו2 ^ n מספרים בלבד ... תצטרך נבנה היגיון משלך אם אתה רוצה לעשות את החלוקה

תודה היקרה shaiko אתה יכול בבקשה להגיד לי מה עדיף לעיצוב? 1_ באמצעות קידוד מבני. סמלים באמצעות 2_ (כלומר, באמצעות "+", במקום יחידת אפעה) תודה מראש מוסטפה

אלא אם כן אתה נדרש להשתמש ברכיבים לוגיים מסוימים שעשויה להיות בלתי נגיש עם מפעילים חשבוניים הרגילים - אני לא רואה טעם להשתמש בקידוד מבני. [COLOR = "כסף"] --- עדכון --- [/ צבע] אפילו יותר, VHDL נותן לך כלי נהדר (פונקציות) כדי ליישם כל היגיון קומבינטורית טהור מבלי לגרום לקידוד מבני.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back