תדירות וcyle החובה?

C

crazyjohn

Guest
אם הייתי מיתוג עומס וכיבוי שמשתמש בפחות כוח החובה 50% ב10kHz או 50% ב1KHz? איך פיזור ההספק מחושב כאשר PWM מעורב?

[ציטוט = crazyjohn; 870245] אם הייתי מיתוג עומס וכיבוי שמשתמש בפחות חשמל חובת 50% ב10kHz או 50% ב1KHz [/ ציטוט] שניהם משתמשים באותה הכמות של כוח?. [ציטוט = crazyjohn; 870245]? [/ ציטוט] איך פיזור ההספק מחושב כאשר PWM מעורב זה תלוי ברוחב הדופק / s. היית צריך לחשב את המחזור הממוצע.

צייר את אות תחום הזמן ולשלב של לפחות 20 מחזורים למצוא את השטח מתחת לאות שהוא שווה לכח

אוקיי אז אם אני מגלה שמכשיר הוא על 50ms לסירוגין במשך 50ms thats 10Hz 50% מהמכס אני חושב, ואז חשבתי את הכח כשהיא במשמרת 100% על ידי VXI להיות 1 ואט הוא ההספק הנצרך פשוט 500MW ואיך עושה את השינוי הזה אם התדר משתנה מ10Hz ל 100Hz, 1KHz וכו ', 10kHz?

למצוא את השטח תחת אות ששווה לכח. [/ ציטוט] דבר במובן צר, P = 1 / T ∫ dt השישי בהתאמה ∫ V ² / R dt במקרה של עומס התנגדות. [ציטוט] גם משתמש באותה הכמות של כוח [/ ציטוט] אם ניתן להניח עומס התנגדות טהור ומתג אידיאלי.

בפועל מיתוג 10kHz שואב יותר כוח מאשר 1KHz 1 ... עוד .. מיתוג דליפה יותר .. יותר כוח

אני היה מחוץ לפיצה אתמול. הבעלים אומרים לי "אתה נראה רעב, אני אחתוך אותו לחתיכות 16 עבורך". עניתי "לא, אני לא יכול לאכול 16 חלקים ... עדיף שתחתוך אותו לחתיכות רק 8"

מנקודת מבט שלי, זה תלוי באפליקציה. אם יש לך עומס השראי למשל, כמו מנוע, התדירות תשפיע על התגובה של המנוע שלך. הקטן הוא המנוע שלך, גבוהה יותר התדירות שלך צריכה להיות שיש את אותה תשובה. אתה צריך לספק לנו את היישום המדויק שלך עבורנו טוב יותר כדי לעזור לך.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back