שריפת בעית תוכניות PIC

T

thesis_failed

Guest
היי .. אני עובד על פרויקט PIC באמצעות PIC16F877A ואני ממש לא מכיר את זה. הבעיה שלי היא שכל פעם שאני שורף תכנית לPIC ולאחר מכן ליישם אותו במעגל, המערכת עובדת על פי התוכניות שלי, אבל רק לזמן מה. אחרי כמה דקות (או אפילו שעות) המערכת מפסיקה לתפקד. כשקראתי את התוכן של PIC באמצעות מתכנת סידורי, הקודים עדיין שם בשלמות ללא קווים חסרים אבל לפעמים, PIC הופך לריק ויש לי לשרוף את התכנית על זה שוב. עדיין, היא תפעל לזמן מה, אבל אחרי כמה דקות, PIC הופך ריק. מה יכול להיות רע במערכת שלי? * שים לב: המעגל שולט מנוע צעד, מנוע DC ונורת הלוגן. בעצם זה רק לאורות דיסקו פשוטים.

בהנחה שאתה לא zapping אותו עם קוצים על קווי האספקה, בדוק אם יש לך מכשיר המוגדר למצב תכנות מתח נמוך. ברירת מחדל תהיה במצב זה אם השבב חדש או מחוק ואתה צריך לכבות אותו אם אתה לא משתמש בו. בעיקרון, במצב LVP, זכרון התכנית ניתן לשנות מתוך התכנית עוצמה ולכן אשמת התרסקות או תוכנה יכולה (אם כי לא סביר) דריסת סיבה לתוכן זיכרון. אם אתה לא משתמש RB3, שהוא התכנית תאפשר סיכה במצב LVP, לשמור אותו קשור כל כך נמוך המכשיר לא יכול להיכנס למצב תכנות. בריאן.

thnx גי .. im באמת חובב כשמדובר במעגלים וכל .. thanx שוב!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back