שעון שני ירה 24 באמצעות 74ls192

J

jemily

Guest
אולי אני יודע אם יש תרשימים זמינים Ckt לשעון שני ירה 24 באמצעות 74ls192 .... אלה בדקתי בכתובת זו [url = http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Timing/ 24ssc.htm] שעון 24 שנית Shot [/url] לא עובד .. קיוויתי לעזרה שלך .. tnx

tnx לוידאו, אבל תרשים סכמטי לא ברור עם זה את התוויות של הרכיבים ....

חבר 'ה יעזור לי בבקשה .. איך עלינו להשתמש בטיימר לדופק של הדלפק? איך צריך להיות דיאגרמת המעגל .. הוא בבקשה לעזור ..

אתה צריך לחבר את מעגל טיימר לתרשים הקודם. ראה פרטים:

אתה יכול לשלוח לי את קובץ הסימולציה של המעגל? אנא mister_rf .. תודה [COLOR = "סילבר"] [גודל = 1] ---------- הודעה הוסיפה בשעת 13:38 ---------- הודעה קודמת הייתה בשעת 13: 30 ---------- [/ גודל] [/ צבע] איזה סוג של מתג משמש גם במעגל? . _ | _. בדיוק כמו זו? המתג בצורת T?

[= צרף config] 69804 [/ לצרף] זה המתג שim מדבר על .. תודה על העזרה :)

זה = מתג מגע רגעי בלחיצת כפתור. מתגי מגע רגעי זו הוא בדרך כלל פתוח (NO) ולאחר מכן בכל הפעם שהכפתור נלחץ, המעגל יהיה סגור וכאשר לחצו על הכפתור הוקל לו, אז המעגל פתוח.

אם אכפת לך .. אתה יכול בבקשה לתת לי את קובץ הסימולציה של המעגל .. אני מאוד צריך את זה .. בבקשה .. אני מתחנן ... תודה

אפשר לשאול אם תכנית הוואט משמשת זיז? זה סימולציה? אייב היה באמצעות tina פרו וmultism זה יהיה okei להדמיית CKT זה?

[ציטוט = mister_rf; 1034546] זה יותר טוב עכשיו? :cool: [/ ציטוט] אני יכול לקבל תרשים סכמטי של המעגל שלך האדונים? ומה ic הם אלה עם התווית "&"? תודה

אני יכול להחיות את הנושא הזה? אני זקוק מאוד לסימולציה של זה. אני כבר עושה את זה במשך 2 ימים כעת, ואני פשוט לא מצליח לעשות את זה נכון. אני משתמש livewire כתכנית סימולציה. מישהו יכול לעזור לי? אני לא יודע איך זה עובדים אבל פורומים אני באמת צריך את העזרה. אם אתה כל הזמן היה לי אנא שלח לי ב[ דוא"ל] arcenciel_12@yahoo.com [/ דוא"ל]. תודה מראש

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back