שגיאת PICkit 2 VPP מתח ... עזרה: (

V

Villevissen

Guest
היי, IM באמצעות PICkit אך נתקל בבעיה, כאשר פעם אני מנסה לפתוח 2 תוכנות PICkit אני מקבל את ההודעה "שגיאת מתח PICkit 2 VPP". בהתחלה חשבה שזה היה PIC שלי שקבל הלם סטטי אז קניתי חדשים אבל IM עדיין מקבל את אותו המסר, הוא אותו מתכנתי שאיכשהו נשבר? ושלה הזהה בMPLAB, טוען שתהיה שגיאת מתח VPP:. (אני השתניתי יציאות USB, Vista מחדש (אם כי אני לא להתקין אותו מחדש בשל בעיה זו) אבל בכל מקרה im כל מתוך רעיונות אז אני ממש מקווה שכל מי של אתה אולי יודע מה לעשות :)

השתמש בכלי לפתרון בעיות PICkit2 ומודד.

אה הממ :) לא צריך מודד אבל הפותר אומר שיש עומס כבד מאוד או קצר אבל אני באמת לא יודע מה חדש גורם ש: S IM באמצעות demoboard שהגיע עם 2 מתכנת PICkit לכן לא אמור להיות שום מכנסי ^ ^ הממ tho כאשר אני מחבר את לוח ההדגמה מתוך n לבדוק VPP זה אומר Everythings בסדר.

האם אתה משתמש PICKit2 בפעם הראשונה? אני מקבל את הבעיות הללו כאשר פינים אינם מחוברים כראוי או שיש כל סוג של תוצאה מקצרת בין שני פינים שישמשו לתכנות! כמו כן אני מקווה שאת לא אגידה סיכת MCLR לVCC תוך תכנות! רואה AJ

זה עבד בסדר גמור לפני. n כמו שאמרתי קודם IM באמצעות לוח ההדגמה שבא עם זה, הממ אולי ינסה לעשות אחד :) חדשים וסיכת MCLR לא צריך להיות מחובר לVCC ^ ^

[ציטוט = Villevissen] הממ אה :) לא צריך מודד אבל הפותר אומר שיש עומס כבד מאוד או קצר אבל אני באמת לא יודע מה חדש גורם ש: S IM באמצעות demoboard שהגיע עם 2 מתכנת PICkit לכן לא אמור להיות כל מכנסיים קצרים ^ ^ הממ tho כאשר אני מחבר את לוח ההדגמה מתוך n לבדוק VPP זה אומר Everythings בסדר [/ ציטוט] A עלויות DMM רק תחת .5 $ /. -. אם אתה סטודנט, אולי אתה יכול להשתמש בו בכל מקום.

קניתי אחד על דולר 2, מעולם לא ראיתי אחד ל50Cents ($ ארה"ב).

[ציטוט = funnynypd] קניתי אחד בערך דולר 2, מעולם לא ראיתי אחד ל50Cents ($ ארה"ב) [/ ציטוט] אה, התכוונתי גם 5 $ / -. "." בדרך כלל אנו משתמשים אחרי סימן המטבע "Rs.250 / -" יסתכם בכ 5 $ / - הוא נלקח כעשרוני וייתכן שאמור 0.5 $

עשיתי קצת בדיקות נוספות עכשיו, עשה "לוח הדגמה" חדש מהאחד labboards האלה hehe כל מקרה עכשיו אני יודע Vpp הוא לא קצר, אבל זה עדיין טוען שזה הוא. ניסיתי לשלוף את Vpp אבל אז זה אומר "אין התקן זוהה". אז זה רק כדי לזרוק את המתכנת מחלון דה? אה, אם כך מה היינו מתכנת אתם ממליצים? :) רוצה זול 1 ;)

[ציטוט = Villevissen] עשיתי קצת בדיקות נוספות עכשיו, אני עשיתי "לוח הדגמה" חדש מאחד labboards האלה hehe כל מקרה עכשיו אני יודע Vpp הוא לא קצר, אבל זה עדיין טוען שזה הוא. ניסיתי לשלוף את Vpp אבל אז זה אומר "אין התקן זוהה". אז זה רק כדי לזרוק את המתכנת מחלון דה? אה, אם כך מה היינו מתכנת אתם ממליצים? :) רוצה זול 1 ;) [/ ציטוט] האם זה עובד עם WinXP או על חלק מחשב / מחשב נייד אחר? למרות סקרנות הורגת חתול, חוסר סבלנות אולי הורגת עיצובו של אדם. אנחנו לא יכולים לזרוק את כל אחד וכל דבר שמהווה בעיה. אם PICKIT2 (אני מניח Microchip של) לא עבד בשבילך, מה שאתה עושה עלולה להתנהג באותו אופן. מצב Nonworking הוא הזדמנות שניתנה ללמוד ולהיות יותר מיומן ואנליטי. כמו ביל הציע בצדק, יש כלי בדיקה נאותים, כך שתוכל לגשת באופן הגיוני.

הממ רעיון טוב :) הולך לרדת לחבר שלי ולבדוק את זה :) אה וחולה לחפש מה MM יעלה :)

[ציטוט = Villevissen] הממ רעיון טוב :) הולך לרדת לחבר שלי ולבדוק את זה :) אה וחולה לחפש מה MM יעלה :) [/ ציטוט] בדיקות מבוססות DMM, ניתן לעשות זאת במעבדה גם באמצעותו מתקנים. לא שאתה צריך להוציא על זה. אגב, למה שלא תנסה להפעיל אותו מבלי להתחבר להתקן חיצוני כלשהו, ​​אם אותו המסר מגיע? אז אם שקע USB נותן את נמוך מדי מתח כמו 4.5V או 3.3 וולט?

ניסיתי שלא לחבר משהו למתכנת ולאחר מכן לבדוק אותו, עובד מצוין אבל כאשר אני מתחבר Vpp זה אומר ששגיאה שוב מתח. אה, והייתי למטה בחדר שלי וחבריו נבדקו ... אותה בעיה קיים: (

[ציטוט = Villevissen] ניסיתי שלא לחבר כל דבר למתכנת ולאחר מכן לבדוק אותו, עובד מצוין אבל כאשר אני מתחבר Vpp זה אומר ששגיאה שוב מתח. אה, והייתי למטה בחדר שלי וחבריו נבדקו ... אותה הבעיה קיים: ([/ ציטוט] עכשיו תראה אם ​​הפינים של Pickit2 מחוברים כראוי לפינים של היעד אני יודע אחד Microchip לוח שבו סיכות היעד שהמספור רע מודפסות לפי Microchip פורום אל.. להפוך את המחבר באופן מיידי, אלא לבדוק האם באמת סיכות 1-6 מייצגות אותו לפי הלוח שלך על ידי התבוננות פיזית של רכיבים. לבסוף לדבר תמיכת שבב אלקטרוני מקומית וזה ידוע שהם יעזרו לך לצאת לשחזור Microchip-אוסרים גבוה חיובי שליח לכאן ולכאן על אף שהראש,.

יה את הפינים נכונים, הולך לאן שהם אמורים :) הולכים לפתוח כרטיס באתר שבבי תמיכה :)

רוב הסיכויים שאתה משתמש bs250 MOSFETs ... די בעייתי, אבל אני עדיין לא יודע למה ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back