רעיונות דרושים לפרויקטים ביו

A

ananth_bme

Guest
שלום, אני בשנה האחרונה שלי בBE BME. אני רוצה לעשות משהו חדש jus לגבי הפרויקטים בשנה האחרון שלי. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש, בברכה, Ananth

לתכנן ולבנות תינוק דום נשימה במוניטור

לקבלת רעיונות מסוימים, גוגל: יו החומש הסופי שנת הפרויקט Ken

אני לא אקבל שום פרויקטים שימושיים: (לדום נשימה במוניטור, pls U יכול לשלוח לי את הפרטים?

1. אלא אם כן אתה רוצה לקבל דואר זבל על ידי spybots, תוכל לערוך את ההודעה שלך ולהסיר את כתובת הדוא"ל שלך. 2. פורום מיועד לתשובות שפורסם כאן, לטובתך עכשיו, ועבור אחרים בעתיד. 3. בGoogle'ing> פרויקט גמר שנת יו חומש

אני חייב רעיון חדש .... כדי ליצור מערכת biotelemetry מבוססת על GPRS transreceiving. אבל אולי אני יודע איפה להשיג את המשאבים לאלה ... כמו מה שדי המודה להשתמש?, שPIC אני יכול להשתמש? , איך להעביר biosignal רכש מהמגברים למודם או טלפון GPRS, וכו 'Pls לעזור .... ananth :)

פרויקט גדול. תתחיל בהתחלה. מה אתה יודע על כל אחד מהשלבים? מה פרמטרים ביולוגיים אתה מודד? מה אתה משתמש בחיישנים למדידת הפרמטרים? מה מכשור אתה מכיר להמיר את תפוקות חיישן לאות / מתח זרם / תדר? מה בקרי מייקרו אתה מכיר? שפות תכנות מה אתה יודע? כל זה עוד לפני שאתה מגיע לנקודת ה-GPRS. קן

jus הולך להתחיל FRM פרמטר יחיד, א.ק.ג. ... ll b באמצעות מגבר מבוסס IC LM324 ... גם חושב להשתמש PIC 16FXXX

LM324 הוא לא מגבר טוב למטרה זו. גוגל: המכשור opamp א.ק.ג. אני לא משתמש PIC כך תהיה לך כדי לקבוע את השבב שיש לו מהירות מספקת, טווח קלט ADC, ואחסון לעיבוד הקלט והפקת הפלט. קן

התחל על ידי כתיבת סיפור משתמש של הדרישות. הגדר את המשתמש ואם בעלי עניין הכרחיים אחרים; מה משמש כדי לפתור את הבעיה הנוכחית ומה היתרונות של המערכת החדשה יהיו. להישאר מחוץ לתחום הפתרון עד שיש לך הבנה טובה מאוד של הדרישות

כדי להיות כן אני פשוט רוצה להשלים את proj כדי לקבל את התואר שלי ... כל כך לעזור לי עם הדרישות למערכת טלמטריה

מטרת הפרויקט היא להכשיר ולבדוק את היכולות שלך כדי לפתור את הבעיה באופן stuctured. כדי להתחיל אתה צריך לציין את הדרישות (וההיקף) עבור מערכת טלמטריה: תבנית קלט נתונים (מודל ISO) תבנית פלט נתונים (מודל ISO) מרחק עדכון שיעור שגיאת תיקון הילוכים בודד או מרובה לקוחות (פונה)

@ Ananth .. הראשון של כל הפרויקטים מבוססי טלמטריה אינם חדשים בEngg ביו. יש בדרך כלל פרויקט אחד לפחות בשנה על טלמטריה במכללה סיימתי Engg מ( מומבאי אוניברסיטה) וכמגמה כללית לפרויקטים להיות כזה, רוב התלמידים בסופו של גמר רק חלק טלמטריה או חלק עיבוד האותות, מה שאומר שכדי להשלים פרויקט זה יהיה לך לעבודה שלך ** כבוי. אני מניח שאתה בTE עכשיו. אם אתה רוצה ללכת קדימה עם פרויקט, תתחיל לעבוד על שרטוטים ואילך עכשיו כמדובר בפרויקט גדול. דבר אל הפרופסורים שלך ולוודא שהם יכולים לעזור עם זה (קטע אחד לפחות). עבור רכיבים לבדוק את הקטלוג של חנות הרכיבים המקומית. בדוק מה יש להם ואז תחליט מה אתה יכול להשתמש. רכיבים פרטיים (סטנדרט בתעשייה) יכולים להיות קשים כדי לקבל באופן מקומי. לא.ק.ג. חלק google ל 'הפתוח א.ק.ג. פרויקט ". בדקו את העבודה שלהם. מצא מעגלים אנלוגיים פשוטים ותנסה ליישם אותו בהצלחה לפני שלב בחצי דרך. אחד מחברי הקבוצה שלך (בהנחה שיש לך אחד - היו לנו דקות 2 / מקסימום 3) צריכים לעבוד על הקטע הדיגיטלי לאורך כל דרך. אין לי מושג על GPRS אבל אתה יכול להתייעץ עם איזה פרוף מסעיף אלקטרוניקה / telecomm. הם יכולים גם לייעץ לך על כל טכנולוגיה אחרת יותר פשוט מסוג GPRS ושבו הם מרגישים בנוח עם.

אני בחרתי GPRS coz זה יצטרך שידור למרחקים ארוך מכל דבר אחר ... גם אני NT לכל חלק עיבוד אותות. jus הולך לרכוש, לשדר, תקבל n להציג במחשב ... ניתן באמצעות ממשק מבוסס Java

Ananth ... Actullaly אני עשיתי פרויקט כמו אותו רעיון ... אם קשר אפשרי לי אני מציע לך ... (Skumar_r1@yahoo.co.in)

אני עשיתי "inducer השינה ביו". זה היה פרויקט פשוט. אני אתן לך תיאור breif; נדודי שנת Tackle על ידי התעסקות עם רכיבים האלקטרוניים הבסיסיים והפיכתם למכשיר. פרויקט מיני זה יוצר סוג של שדות מגנטיים הגיאוגרפיים וזה עוזר למוח המוקף בסביבה אידיאלית לsleep.I צליל גם להפנות אותך לקישור, [URL = http://abiomedicalengineer.com/] מהנדס ביו [/ URL ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back