רמקולים שולחניים להמיר רמקולים אמבטיה

M

Munkeys

Guest
היי אני שואלת את עצמי אם מישהו יכול לעזור לי ... אני קצת חדש בכל הדברים האלה. יש לי זוג ישן וזול 4 3 אוהם רמקול ואט שולחן העבודה כי ישב בתוך ערימה של אלקטרוני החומר הישן שלי ויש לי את הרעיון להמיר אותו לתוך הרמקול האמבטיה הסוללה מופעל. לקחתי הכל חוץ ובנה מארז הרמקול שלי thats עמיד למים יחסית אבל אני לא בדיוק יודע איך לשנות את זה לתוך הרמקול מופעל בסוללה. האם אני פשוט מוציא 9V AC שנאי לגמרי פשוט להחליף אותו עם 6 תאים כמו C?

בהתאם לסוג של מיישר את אספקת החשמל משתמשת, אם זה מיישר הגשר, אתה יכול כנראה לברוח עם הסרת קוקסינלית והחלפתו סוללות. זה לא צריך לפגוע בו לנסות. לחלופין, אתר מיישר ולהסיר אותו ולחבר את הסוללות כדי + הראשי - קו האספקה. ודא שאתה מקבל את הקוטביות זכות אחרת המגבר יכול לעשן המאמצים שלך יהיה לשווא. טריק להתיז רמקולים ההוכחה היא לשים אותם בשקית במקפיא דק פלסטיק מחדש לעגן אותן. שמור את השקית רופף סביב הרמקול. אובדן איכות עוצמת הקול או לא יהיה משמעותי ברמה זו.

THX ... אמממ עכשיו אני מרגיש ממש טיפשי. מה חדש מיישר? אה ואיך אני אומר חיובי ושלילי? .. AC1 שכותרתו שלה AC2.

[Quote = Munkeys: 817949] thx ... .. מה חדש מיישר? [/Quote] מיישר הוא רכיב הממיר את זרם חילופין (AC) של השנאי לכוון הנוכחי (DC). מגבר צריך לעבוד במתח DC ל. [Quote = Munkeys: 817949]? אה איך אני אומר חיובי ושלילי .. AC1 ו AC2 שכותרתו שלה. [/quote] בדרך כלל אתה משתמש מודד. במקרה זה אם אתה משתמש בסוללה 9 וולט חיובית היא מחבר זכר קטן יותר (זה מסומן בדרך כלל על הסוללה). אחת הבעיות היא על ידי חיבור הסוללה ישירות המעגל ייתכנו שום דרך לעבור את זה. אתה יכול לצלם את פנים תיבת מראה את חיווט החשמל ולוח PC כדי שנוכל לקבל מושג טוב יותר של מערך?

אוקי THX על העזרה. יש לי את זה עובד עכשיו: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back