עיצוב אנטנת מיקרוסטריפ

S

sonalik

Guest
שלום לכל מה שאני רוצה לעצב אנטנת מיקרוסטריפ שיש bandwidh של 869-890MHz. אני מתקשה לקבל את כל הלהקה. שבו אני נמצא עם תיקון מלבני, היה מגוון מאוד קטן של רוחב פס. להציע לי plz עיצוב טוב יותר.

להגדיל את הגובה של תיקון מטוס מעל הקרקע. הכפלת הגובה תכפיל את רוחב הפס השימושי. שימוש במהוד נוסף כך שאתה מקבל להקה עוברת שנראית כמו מסנן מצמיד מעל ביקורתי 2 מהוד להקה עוברות. באמצעות שתי תהודה (כלומר אלמנט האנטנה עוצמה ומהוד נוסף), אתה יכול להכפיל את רוחב הפס השימושי. באמצעות מהוד נפרד שאינם מהדהד הוא העיצוב לפחות הקשה, כי התהודה לא זוג באמצעות קרינה או שדה סמוך. באמצעות תיקון עם תהודה כפולה / מרובה אפשרי, אבל יותר מסובך. תוכל גם להשתמש בחומר עם אה נמוך (כמובן שזה מגדיל את הגודל). כמה התייחסויות: "חשמלי קטן, Superdirective, ואנטנות מוליכי" ו" קומפקטיים ואנטנות מיקרוסטריפ פס רחבות ".

תודה לך על תשובת ur. למעשה אני שוקל כמה פרמטרים בעיצוב שלי. יש לי לעצב את האנטנה בapoxy הזכוכית שאה = 4.4 וגובה המצע של 1.6 מ"מ. אני לא יכול להשתנות ערכים אלה. U לעשות עדיין יש לי כמה הצעות. אני בוודאי אנסה מהוד נוסף.

האם אתה מתכוון שheigth הסך לבניית האנטנה היא רק 1.6 מ"מ? אני ממש בספק אם אנטנה כזאת תהיה לי יעילות קרינה סבירה כגורם לאובדן FR4 חומר רגיל הוא גבוה, וגובה / מבדה הוא קטן מדי. בנוסף "אה" הוא כל כך לא מבוקר יכול להיות כל דבר בין 4 ו 5. אתה צריך אוויר בין המטוס לקרקע והמעגלים המודפסים. אתה יכול להעלות את PCB (ללא מטוס קרקע) מעל קרקע מטוס מתכתי. הפעולה זו מפחיתה את "אה" יעיל, מפחיתה את אובדן דיאלקטרי ומגדילה את רוחב הפס השימושי. בפונקציות האחרות requried (התאמה, ספליטר, קו עיכוב, וכו ') יכולות להיות מנותבות על PCB שהוא ישירות על groundplane המתכתי דה. אם האנטנה צריכה להיות קיטוב מעגלי טוב שמעבר לתדרים השלמים, שקלו ווילקינסון ספליטר עם קו עיכוב מעלות 90 כדי ליצור קיטוב המעגלי. אם הגובה הזמין לאנטנה הוא גדול יחסית, אתה עשוי לקבל BW הרצוי (VSWR = 2) עם אחת מהוד.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back