עיכוב הודעת דוא"ל

A

alexan_e

Guest
אני כרגע מקבל דוא"ל הודעות (gmail) לתגובות או פרטי הרשמות לאחר 6 שעות או יותר, למישהו יש את אותה בעיה או שזה רק אני?

יש לי רק הודעות דרך לוח הבקרה ולכן לא יכולים לומר. קית'

אני נתקלתי באותה הבעיה, אבל כאן העיכוב קצת זמן הוא ארוך מאוד מאוחר כמו 12 שעות למה זה כל כך [COLOR = "כסף"] --- עדכון --- [/ צבע] אני נתקלתי באותה הבעיה, אבל כאן עיכוב זמן הוא ארוך מאוד מאוחר כמו 12 שעות למה זה כל כך

הייתה בעיה בימים האחרונים, אבל המנהל לא תקן אותו, הוא צריך לחזור לשגרה בקרוב. שימו לב שיש לי בעיות דומות בעבר, אך אלה נגרמו מספק הדואר שלי ולא בפורום, היה לשלוח המייל מהפורום, אך התקבל מאוחר מספק. זה ניתן לבדוק אם אתה משווה את הזמן לשלוח-תקבל, אם הבעיה נגרמת על ידי הפורום אז הדוא"ל מאוחר צריך לשלוח אותו לקבל חותמות זמן שאומרים שזה היה לשלוח מאוחר אבל קבל מייד. מצד השני, אם אתה רואה את חותמת זמן לשלוח את זה היא שעות לפני שתקבל את הדוא"ל אז זה אשמת הספק שלך. הנה איך אל העולם קבל נראה לי שבמקרה זה היה אשמת הפורום [לצרף = config] 80301 [/ לצרף]

שזה מגניב אני אבדוק אותו ולפרסם prob שלי בקרוב

יש לי יום אחד להשהית הודעת הודעה חדשה.

חביון בחורים הוא יותר מ 15 שעות אני עדיין מקבל הודעות אתמול :-|

גם לי, לא קבל כל הודעה בהודעה ב 15 השעות האחרונות. זה היה אמור להיות קבוע אתמול, אבל אני חושב שזה הולך ומחמיר, אני כבר יצרתי קשר עם מנהל המערכת.

צריך להיות בסדר אחרי הלילה הזה. תודה על הודעה.

הודעה זו נמסרה בכמה דקות אז אני מניח שחזרנו למצב נורמלי.

יאפ אני קבלתי את כל דברי ההודעות שלי לקדמותו אני מניח

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back