סלח לי, האם אתה יכול לעזור לי בעיצוב מערך רווח גבוה מיקרוסטריפ atenna

S

slashx15

Guest
יום טוב! אני תוהה אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים על איך לעצב מערך אנטנת מיקרוסטריפ רווח גבוה שישמש לקצירת RF אם אני קורא נכון את התדר אני מיקוד הוא סביב 900-920Mhz מצטער אבל אני פשוט חדש עיצוב אנטנה, האם יש תוכנה כמו הנשר CAD לעיצוב אחד? כל טיפים / עצות יהיו מאוד מוערכים tnx ^ ^

ראשית, איזה סוג של אנטנה אתה מתכנן להשתמש? שנית, מה הם פרמטרי העיצוב שלך (כמה רווח, כווניות, רוחב פס וכו ')? באשר לכלים, אתה תרצה להשתמש בחבילת תוכנה שפותרת לדואר וH-השדות, כך שתצטרך האלקטרומגנטית (EM) פותרת. את האפליקציות שאני מכיר תהיינה מומנטום ADS, HFSS, וCST. כל אלה הם חבילות יקרות למדי, ובדרך כלל נרכש על ידי תאגידים או מכללות. אם אתה רוצה להתחיל מהתחלה, אתה יכול להרים את עותק של תורת אנטנה ידי CA Balanis (3rd Edition הוא הטוב מכולם). הוא עושה עבודה מצוינת של גזירת המשוואות התיאורטיות, ורוב המשוואות המתקבלות די ברור ליישום עיצוב בעולם האמיתי. ישנן גישות כל מתכון אחרות לעיצוב אנטנה. רבים הם אתרים עם איך לכיוונים, חלקם ספרים אמיתיים. עשה חיפוש כדי למצוא כמה מהם ... מדי פעם אתה נתקל תכנית DOS ישנה שמישהו כתב שמסייע לכסוס את המספרים במשוואות העיצוב.

היי הרבה סוגים של תוכנות ואנטנה היה שימוש לבקשת התוכנה הטובה ביותר לתיקון אנטנת סימולציה שלך היא HFSS וU יכולים למצוא נושא שימושי בחוברת של מייקרו על ידי ג'יימס וספר יד השנייה של האנטנה U יכול לראות את מערך אנטנת מיקרוסטריפ כך טוב יותר u להגדיר מטרת u 1

אני מכוון למסוק אות RF כדי להמיר אותו למתח DC ... אני יכול לשאול מה עיצוב אנטנה מסוים מתאים את זה הכי טוב .. tnx ^ ^

[ציטוט = Ferdows; 868207] היי רואה מאמר זה http://www.icrepq.com/icrepq '10 / 652-Bouchouicha.pdf אני חושב שלו אין הבדל בין אנטנת RF קציר וסוג אחר [ / ציטוט] Tnx .. אבל אלה הם רק הסוגים של אנטנות מיקרוסטריפ? ואשר הם תדר טוב יותר להתייחס ל? 915 Mhz אחת הגבוה יותר בGhz לקצירת RF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back