נהיגת LED באמצעות MOSFET ומייקרו

S

syedaban

Guest
היי, אנחנו מנסים לנהוג 70V LED באמצעות מייקרו וMOSFET n ערוץ. הבעיה היא שאנחנו מקבלים קוצים על מייקרו אם יש לנו בסיס משותף לשער והאספקה. אני רוצה בידוד לMCU מעזרת LED.please ... בברכה, סעיד אבאן

אני חושב שזה רעיון טוב להשתמש נהג MOSFET יחד אופטי. בדרך זו, יש לך בידוד, כמו גם את סעיף הנהג על שבב אחד. שני נהגים כאלה הם TLP250 וHCPL3120. הם גם נפוצים יחסית וקלים לשימוש. אז, אתה יכול לנסות אותם. www.avagotech.com/docs/AV02-0161EN www.datasheetcatalog.org/datasheet/toshiba/2109.pdf עם זאת, עם סינון טוב ועקיפה, אתה יכול להשתמש אותה קרקע ולמנוע את הנהג הנוסף. אולי אתה לא decoupled ו / או מסונן מספיק / כמו שצריך. מקווה שזה עוזר. Tahmid.

תודה רבה על תשובתך. אתה יכול בבקשה להציע לי מעגל שיסנן את הרעש וגם מספק בידוד לMCU עם או בלי נהג MOSFET. בברכה, סעיד אבאן

התחלה תהיה קבלי decoupling ומסנן בכל קווי החשמל - כל קווי VDD וVSS של מייקרו, ונהגים בכל קווי אספקת החשמל. תוכל גם להשתמש במסנן משנק בסדרה. לבידוד, להשתמש 2 אספקת חשמל שונה - אחד למייקרו, אחד לMOSFET. ממשק מייקרו וMOSFET עם נהג מצמיד אופטי.

אני משתמש רק באספקת חשמל יחידה כבעל ספקי כוח שונים יעשה המעגל מגושם

אם אתה משתמש בשנאי 50Hz, אז אתה יכול להפיק שני ספקי כוח מאותו השנאי. אבל אם יש לך רק אחד אספקת חשמל בשני החלקים של המעגל נתקל באותה הקרקע, אז אתה לא יכול באמת יש בידוד בין שני השלבים. סכמטי יעזור.

היי, בדקו את הקישור הבא, לשרטוט הבסיסי. מקור DC הוא מיחידת SMPS.

אני יודע שזו בעיה ישנה, ​​אבל אני חושב שהבעיה הקרינה (חדיר) רעש לא נערך (חדיר) רעש על קרקע משותפת. שינוי קרקע מחוטים קרקעיים lossy הייתי ליצור שינוי DC לא ספייק מI ^ 2R הפסדים בחוט הקרקע המשותף למקור חשמל. אז במקרה הזה אתה רוצה להשתמש דיודה snubber כדי למנוע השראות חוט ארוכות ו / או חדירת צימוד קיבולים מצטמצמות עם מיגון או פריט חרוז בכונן השער ומצב שכיח פרית לחנוק לעומס והקרקע עבר. זה אולי צריך או כל אחד 3 ההצעות בהתאם לפריסה.

היי, נא להציע סכמטי להתגבר על הרעש. תודה מראש ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back