נהג IC ULN 2003 עובד

T

tnnazar

Guest
אני חדש בפורום זה ... Microproccessor, uln IC 2003 וממסרים שמשו בלוח בקרה כדי לפעול ac 220v מנוע, נצנץ ... איך uln לפעול הממסר .. כאן, צריך 12V DC כדי להפעיל את הממסר .. מישהו יכול להסביר את זה ..

שמתח DC ניתן ישירות מאספקת חשמל או מתפוקת רגולטור ... זה תלוי בממסר אתה משתמש, ....

הממסר של 12 הוולט הולך בין תפוקת האספן הפתוחה ואספקה ​​של 12 וולט. זכור דיודה ההטיה לאחור כדי לטפל בEMF חזרה הממסר

[ציטוט = ckshivaram; 862104] שמתח DC ניתן ישירות מאספקת חשמל או מתפוקת רגולטור ... זה תלוי בממסר אתה משתמש, .... [/ ציטוט] תודה u אדוני pls U יכול להסביר את זה גם. יש לי מעגל כזה ... אותות בקרה 1 מקבלים ממכשירים רבים לoptocouplers .. ואז היא ניתנת למייקרו מעבד ... mp נותן אות לULN 2003 .. ULN מניע 2 ממסר ... מממסרה ברור לי ... אני רק רוצה לדעת איך ULN 2003 פועל .. [COLOR = "סילבר"] [גודל = 1] ---------- הודעה הוסיפה ב22:29 ---------- קודם הודעה הייתה בשעת 22:28 ---------- תודה [/ גודל] [/ צבע] לur תגובה ..

היי U יכול לראות את זה, אני חושב שזה יכול לעזור
xWOaIkxg.jpeg
=============== ==================================== זה דוגמה:
kVg7Q8rc.png
=================================== ======================== אתה יכול לקבל אותם מכאן [= צרף config] 54166 [/ לצרף] [לצרף = config] 54167 [/ לצרף]

[= צרף config] 54162 [/ לצרף] זה המעגל הפנימי של ULN2003, יש לו שבע פעמים כאלה, אחד לכל שלב יציאה. יש לו 2 טרנזיסטורים המחוברים בתצורת דרלינגטון להכפיל את הרווח הנוכחי. מעבר הפלט הוא אספן פתוח, זה אומר שזה יכול להשאיר את התפוקה שלו צפה יכול לשקוע נוכחי (לספק קרקע). מה אתה עושה עם זה סוג של מעגל הוא לחבר את הטעינה שלך לאספקה ​​החיובית ואת הצד השני לתפוקה של ULN2003, כאשר הקלט של ULN מקבל מתח חיובי זה מתחבר עומס הפלט לאדמה וזרם יכול לזרום דרך העומס, כאשר הקלט של ULN הוא 0 אז הפלט נותר במצב עכבה גבוה (משתנה) ונוכחי לא יכול לזרום דרך העומס. זוהי תמונה של ULN2003 נהיגה 7 ממסרים [= צרף config] 54164 [/ לצרף] אלכס

יש להסתכל על קובץ PDF מצורף. הנה בקר מייקרו הוא שליטת 4 ממסרים דרך ULN2x03. שים לב איך קצה אחד של סליל ממסר קשור לULN2x03 הסיכה ושנייה ל+ V. לULN2x03, הפועל באמצעות MCU הוא קל מאוד, ההיגיון הוא פשוט, ULN2x03 הוא נהג כיור, מה שאתה צריך לעשות הוא להפוך את הקוד האישי גבוה שהולך למקביל של ULN IN. למשל יש לך 6 ממסרים הקשורים לULN, קובץ Rb0 PORTB: RB6 של PIC16F877A מחובר לULN. עכשיו יש לך כדי שיהפכו ממסר בכל פעם הרצף יכול להיות כמו: מקרה 1: קובץ Rb0 = 1 RB1 = 0 = 0 RB2 RB3 = 0 = 0 RB4 RB5 = 0 = 0 RB6 CASE2: קובץ Rb0 = 0 RB1 = 1 = RB2 0 = 0 RB3 RB4 = 0 RB5 = 0 = 0 RB6 CASE3 ...... למרות שהקוד יפעל בדרך זו, כמו גם, אבל מכל בחינה המעשית, זה יהיה חייב להיות מותאם.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back