מתקשה לעשות Ignitor קסנון

P

pranaych

Guest
אנו בונים Ignitor עבור מנורה קשת 250W קסנון ובעצם עשינו את כל המרכיבים למעט Bobina או סליל, כפי שמוצג באיור CKt 1. ב Ignitor המקורי זה Bobina עשוי אבן כמו מוליכים למחצה materail אשר יש להם showm כמו סליל Bobina, יכול anyopne מציע מה זה סליל Bobina ומה חומר הוא עשוי of.I יכול להעלות תמונה של סליל Bobina במידת הצורך.

מוליכים למחצה? אין סיכוי. פריט כנראה.

ללא ספק, שנאי פרומגנטי כל כך סביר (פרית) חומר, כמו etmabreu הציע. המעגל עובד על ידי אספקת מתח DC קבוע מן מיישר (תחתית עמוד 1). מעגל שנאי על מעשים שמאל למעלה כמו מתח מצבר. פעם מתח על כמוסות מקביל הוא גבוה מספיק, הפער ניצוץ (SG) מקיים ושולח הדופק הנוכחי לתוך סליל "bobina". זה סליל מרכז טפח / שנאי גורם מתח גדול להופיע על פני מסופי המנורה, וזה דופק מתח גבוה צריך לעשות פירוט קסנון ומתחילים קשת.

תודה רבה אבל איזה סוג של פריט אראה כמו אבן עם שני הקצוות מבריקה כמו metal.Can מצופה ניקל אתה מציע לי משהו.

[Quote = pranaych: 1081925] תודה רבה אבל איזה סוג של פריט אראה כמו אבן עם שני הקצוות מבריקה כמו metal.Can מצופה ניקל אתה מציע לי משהו [/quote] אין לי מושג.. הייתי הולך לחפש את המנורה כמה אחרים קסנון מעגלים קשת ולראות איזה סוג של חומרה הם משתמשים עבור שנאי HV.

[Quote = enjunear: 1082426] אין לי מושג. הייתי הולך לחפש את המנורה כמה אחרים קסנון מעגלים קשת ולראות איזה סוג של חומרה הם משתמשים עבור שנאי HV. [/Quote] תודה רבה אדוני!

אוקי אני גם מנסה לברר את סוג פריט אך עד כה לא luck.Hope אתה יכול לקבל קצת מידע.

החומר הוא Mn-Zn עבור הליבה קסנון balast trafo. הצורה והגודל יש כוח פי הצורך.

[Quote = tpetar: 1084433] חומר הוא Mn, Zn עבור הליבה קסנון balast trafo. הצורה והגודל צריך להיות על פי הכוח הדרוש. [/Quote] יש לי פריט אבל העבודה dosent ללא ציפוי על גבי ואנחנו לא מצליח למצוא איזה סוג של ציפוי הוא that.Kindly לשתף veiws Ome על זה.

יש ציפוי כסף משני הקצוות של מוט פריט ואם אנחנו מקלפים ציפוי זה את זה עובד dosent.

לא שמעתי על כך. יש לי כבר לעשות כמה קסנו ללא בעיה וכמובן ללא ציפוי מיוחד. אתה יכול לחפש באינטרנט ולחפש עיצובים יצרני ואתה יכול למצוא הרבה דברים ודרכים שונות כיצד לעשות זאת.

[Quote = tpetar: 1101049] לא שמעתי על כך. יש לי כבר לעשות כמה קסנו ללא בעיה וכמובן ללא ציפוי מיוחד. אתה יכול לחפש באינטרנט ולחפש עיצובים יצרני ואתה יכול למצוא הרבה דברים ודרכים שונות כיצד לעשות זאת. [/Quote] אתה יכול להציע לי משהו, יש לי בקשה ימית זה למה אני כל כך מיוחד על האמינות שלה כמו שאני רוצה לעשות רק עיצוב אשר עובד ללא בעיות!

נא להציע לי חומר מתאים של Bobina, לא שלה הליבה פרית, משהו else.Please שלה להציע.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back