מערך מיקרו אנטנה: רשת מזון עיצוב

H

hf1357

Guest
שלום לכולם אני מחליט לתכנן את מערך אנטנות מיקרו עם 256 (16 * 16) אלמנטים. אני בוחר את סוג ההזנה של החברה אבל אני לא יודע איך impelement את המבנה הזה. אנא עזור לי. ד 'ש

יש ספרות רבים באתר Thar ansoft אפילו יש דוגמאות רבות על כך לנסות את זה

ULL למצוא הרבה בספרות אפילו החיפוש גוגל ..

אתה מתכוון לבנות מדגם פיזית או סימולציה?

U יש לתכנן מחלק את השלטון לשלוש שכבות: 256 אלמנטים U יש לחלק ב -4 הרביעים ברבע תהיה לכל אגף כוח משלו n / ל תהיה שכבה שנייה של חלוקת כוח להאכיל כל רביע אני מקווה שזה ייתן איזשהו מושג .. .. U יכול להפנות כמה מסמכים או ספר של Bhartia Tomar ו Bahl על אנטנות מיקרו

[Quote = hf1357] שלום לכולם אני מחליט לתכנן את מערך אנטנות מיקרו עם 256 (16 * 16) אלמנטים. אני בוחר את סוג ההזנה של החברה אבל אני לא יודע איך impelement את המבנה הזה. אנא עזור לי. בברכה [/quote] [size = 2] [color = # 999999] נוסף לאחר 11 שניות: [/color] [/size] שלום לכולם אני מחליט לתכנן את מערך אנטנות מיקרו עם 256 (16 * 16) אלמנטים. אני בוחר את סוג ההזנה של החברה אבל אני לא יודע איך impelement את המבנה הזה. אנא עזור לי. ד 'ש

היי, osamaokok: ידנית IE3D של (? פרק 11) יש דוגמה של בניית מערך 16x1 החברה הפד מיקרו אנטנה. בניין בגודל 16x16 די דומה והוא צריך קובץ למשל. אנא בדוק את זה. אתה מסוגל לבצע סימולציה מלאה גל EM על מערך כזה כולל צימוד על IE3D בחירת פותרי מטריקס הנכונים. אני מ - זילנד. ניתן לשלוח דואר אלקטרוני לכתובת support@zeland.com אם יש לך שאלה על ניסיון זה. בברכה.

היי ג'יאן מה פותר המטריצה ​​המתאימה מערך בגודל 16x16? pl

היי, פלזמה: נסה את אבני החן-F. זה מצוין עבור זה וזה כולל את כל צימוד הדדי. אתה יכול גם לנסות את האפשרות Fasta IE3D. זה יכול לחסוך RAM יותר זמן. עם זאת, IE3D Fasta עלול לאבד את הדיוק מעט. תודה!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back