מי יכול לייצר 1 אב טיפוס של מעגלים מודפסים?

Y

yassin.kraouch

Guest
יש רעיון אחד על היצרן שיכול manufactuer 1 אב טיפוס של מעגל שלי??

זאת אומרת PCB חשוף או להרכיב את זה גם? עבור PCBs החשופות אני משתמש ב-PCB ביליארד. קית

לא, זה לא barePCB, כן אני מוצא בריכה PCB באינטרנט, אבל איך cani להרכיב מעגלים מודפסים שלי, מהו הקובץ צריך לקבל PCB וכיצד סוג התשלום הם מקבלים? PCB שלי SMD,

היי, אתה חייב להיות "BOM" = רישום רכיב עם כל הנתונים הרלוונטיים עבור הזמנה של חלקים / רכיבים, כמו מס המפיק / סוג (ev. המועדפת), קודים גירסאות, במקרה. מפיצים / מקורות מי אתה מעדיף ... מ טולרנסים / כוח / עבודה למוצרי מתח / size (SMD) ... כל נתוני absolutly לנקות determinating מרכיב! לאכלוס של חברת (ו הוא יעשה את זה אוטומטית) אתה צריך הסרט המסכה / קובץ נתונים (schablone להדפסה הדבקה הלחמה) ואת קובץ עם נקודות איסוף נתונים / קבצים (או שיש לך שלהם על הרכיבים / הספרייה) כמו דבק כלומר מצביע גם אם PCB SMD הוא גם הצד מאוכלס (בספרייה לספק ממך כמיטב ...) ... כמובן מונטאז' סכימה / אוכלוסיות drowing עם כל שלך REF-des על המקום הנכון & כמיטב הערכים של הרכיבים מדי. לסיום eventuell כמה instrucions מונטאז specifical ... אלו הוא קל יחסית :) אם זה יהיה manuell מאוכלס, הוא פשוט חלק מתהליך שלך / מסמכים פחות נחוצים, אבל הפעם יותר מדי אף עבודה אישית: המקובל הוא מ יותר יקר ... באופן קבוע הוא יותר טוב להגיד לחברה: "(כמשרד התחייבות / כללי), לקנות לי רכיבים, כדי PCB של בן הזוג / ספק & לאכלס / אירוע לבדוק גם את הכרטיס,. יש לך קצת easyer / באיכות טובה יותר וכו '... ק'

אנחנו manufacturer.You PCB יכול לעשות try.We לקבל את כל כמות. www.lefpcb.com תוכל ליצור איתי קשר על ידי [דוא"ל] sales@lefpcb.com [/email]

מחפש אב טיפוס PCB. אתה יכול לכלול גם עיצובים רבים הרצויים אל לוח בגודל A3 (12 * 16 ס"מ) או A4 (8 * 11 ס"מ). אנא בדוק את Wara מיקרו warapcb.com / מחירון pcb_prototype.php A4 (8 * 11 ס"מ) בית צדדית = $ 79 דו צדדי = $ 139 A3 (12 * 16 ס"מ) אחד צדדי = 99 $ כפול צדדי = 169 $ [COLOR = "כסף"] [size = 1] ---------- הודעה התווסף ב 10:59 ---------- קודם לכתוב היה 10:56 ---------- [/size] [/color] מחפש אב טיפוס PCB. אתה יכול לכלול גם עיצובים רבים הרצויים אל לוח בגודל A3 (12 * 16 ס"מ) או A4 (8 * 11 ס"מ). אנא בדוק את [url = http://www.warapcb.com/pcb_prototype.php] Wara Micro Circuit ::: הדפסה Circuit Menufacturer עמוד [/URL] המחירון A4 (8 * 11 ס"מ) אחד צדדי = 79 $ כפול צדדי = 139 $ A3 (12 * 16 ס"מ) חד צדדי = 99 $ כפול צדדי = $ 169

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back