מחפש MOSFET לעשות חימום.

N

noether

Guest
שלום, אני מעצב במעגל דוד פשוט אני צריך קצת עזרה בבחירת MOSFET. עיצוב קל, הוא 5V מוסדר עם resitor אוהם 5 ל disipate ~ 5W. http://gb.mouser.com/ProductDetail/Arcol/HS15-5R0-1/?qs=oJqWk0A1% 252bW23dacsNpP7zA% 3D% 3D אני צריך MOSFET לעבור על / כיבוי התנור מ רמת המיקרו 3.3 וולט, ואני באמת איבד בחירת 1 (יהיו אשר יהיו mouser / digikey חיפושים הם לא כל כך שימושי). עזרה? אני מקבל את ההצעה בעיצוב דוד גם כן. דוד הוא להימנע ללכת -0 מעלות צלזיוס או יותר, אז אני לא צריך ממש לדייק בקרת הטמפרטורה. תודה מראש. עריכה: מה עם זה? כמו כן, מצאתי את הרגולטור ליניארית עם פונקציית המעבר דוד זה יהיה ייעודי הסוללה, על מנת להעריך את ההפרעה מיתוג on / off.

עם כונן זמין חלש, ולא כזה עומס גדול, ייתכן שתעדיף לעבור משולב בצד נמוכה עם קלט CMOS / TTL תואם. פריסקייל יש כמה עד 2A לערוץ אבל נראה כאילו הם סוף חיים-ing MC3385. עדיין זה יכול להיות דבר קל יותר לקבל את הזכות, מהיר, יותר MOSFET כוח הנהג.

אולי אני טועה, אבל כנראה פספסת מספר אחת MC3385? אני עוזב את האתר פריסקייל ויש להם 5 מספרים במקום 4 XD, ואני לא מוצא שום דבר עם מספר זה ב-Google גם כן. אני מניח שזה שבב, MC33385: תודה רבה לך על העזרה שלך. [Size = 2] [color = # 999999] נוסף לאחר 1 שעות 18 דקות: [/color] [/size] לבסוף, החלטתי לנסות את זה הרגולטור שכבות, וכך אני לא צריך FET. זה יכול להיות מבוטל ברמת ההיגיון 3.3 וולט ויכול מניע עד 1 א, מתפוגג 15W לכל היותר.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back