מה ההבדל בין קבלי AC ו DC ואיך זה עובד קבלי AC?

B

Beginner19

Guest
מה הבדל betewwn capasitors AC ו DC וכיצד AC capasitor אינו עובד?. אני שואל את becuse זה עד עכשיו יש לי מבט לתוך capasitor כאל "תיבה אחראית" שניתן לטעון עם כמה כוח DC וזה יגרום למתח גבוה וצריכת חשמל נמוכה. אז אני לא מבין מה shoud מצהיר AC capasitor. האם הוא יכול לספק יותר כוח AC או מה ... Generaly, איך AC capasitor עובד?

[ציטוט = Beginner19] מה הבדל betewwn capasitors AC ו DC וכיצד AC capasitor אינו עובד?. אני שואל את becuse זה עד עכשיו יש לי מבט לתוך capasitor כאל "תיבה אחראית" שניתן לטעון עם כמה כוח DC וזה יגרום למתח גבוה וצריכת חשמל נמוכה. אז אני לא מבין מה shoud מצהיר AC capasitor. האם הוא יכול לספק יותר כוח AC או מה ... Generaly, איך AC capasitor עובד? [/ ציטוט] קבל קבלים, AC או DC לא משנה. מקרה יחיד שבו שחשוב הוא במקרה של אלקטרוליטיים מקוטבים קבלים. הם לא עובדים עם AC.

אני מניח AC capcitor הוא capcitor תדירות גבוהה .... ההבדל העיקרי הוא קוטביות וfrequecy של חומר .....

היי טום, [ציטוט] אני מניח AC capcitor הוא capcitor תדירות גבוהה [/ ציטוט] אני מסכים ואני חושב על זה. אבל אם הם capasitors HF אז הם מייצרים חשמל גדול כמו capasitors "הרגיל" או?

[ציטוט] אני מסכים ואני חושב על זה. אבל אם הם capasitors HF אז הם מייצרים חשמל גדול כמו capasitors "הרגיל" או? [/ ציטוט] כדי להבהיר, קבלים אינם מייצרים שום כוח במובן זה שהוא לא מקור כמו סוללה. זה פשוט מאחסן אנרגיה. כדי לחזור לשאלה שלך, אני חושב שמה שאתה יכול להצביע על ידי AC / DC קבלים הוא שקבלי AC הוא לא מקוטב ויכולים לאחסן אנרגיה בשני הכיוונים. קבלי DC הם מקוטבים ויהיה רק ​​לאחסן אנרגיה כאשר הוא מחובר כראוי ... אחרת זה יכול להתפוצץ. קבלי ביצועים טובים ביותר תמיד יהיו במתח DC (תקן אותי אם אני טועה כאן). עם זאת, יש כנראה כמה קבלים בחוץ כי הם נועדו לעבוד טוב יותר עם רכיבי תדר גבוהים יותר מקבלים רגילים. אם ברצונך לראות את מאפייני ביצועים של קבלים, להסתכל לתוך LaPlace משנה. דרכה יחסית קלה לראות כיצד כובעים לעבוד כמסננים וכיצד הם מגיבים לאותות AC / DC. עוד דבר אחד לשקול,

[ציטוט] AC הקבלים לא מקוטבים ויכולים לאחסן אנרגיה בשני הכיוונים. [/ ציטוט] כן, זה אותו :) אני עשיתי דוגמה פשוטה וזה עובד מושלם. עוד דבר אחד לגבי capasity כובעים. האם אתה יודע את ההבדל בין חומרת 25microF ו50 או 100microF?. האם אותו dialectric או לא ... אני מבקש becuse זה אני רוצה לעשות את שלי (בדיוק כמו מבחן) ואין לי שום מושג איך להרחיב capasity.

היי פשוט אתה יכול לשקול קבל מורכב 2 לוחות מקבילים כאשר אתה מחבר את הלוחות למקור מתח יהיה חשמלי בין 2 לוחות שדה חשמלי זה יהיו מטענים חשמליים אג"ח על הצלחות (חיובים אלה נמסרו על ידי המקור) זה מה שאנו מכנים קבלים כך therte הוא קיבול בין כל 2 אובייקטים אם קיבול קטן או גדול כמו לקבלי ac היא מקבלת מטענים חיוביים על כל צלחת וכל כך עבור חיובים כלומר שליליים אם יש לך 2 צלחות להרכיב capacitopr, צלחת וצלחת ב ' אתה יכול למצוא + ve תשלום באו יש לחייב אותו לא משנה, כמו לקבלי DC יש קוטביות מצוינת במסופיה אם להפוך את הקוטביות ייתכן יק או לפוצץ את capactiors dc המפורסם mosat הם אלקטרוליטי וטנטלום. דרישת שלום

לגבי הבדלים פיסיים בין 25 ל 50 קבלי UF ..... קיבוליות הוא ביחס ישר לאיזור של לוחות המקבילים וביחס הפכו למרחק ביניהם. את המאפיינים של החומר המבודד בין הלוחות גם נכנסו לשחק, עם זאת, אני בספק אם אותו היצרן הייתי משתמש דיאלקטרי שונה עבור כל גודל כובע ... סביר להניח שהם פשוט להשתנות האזור והמרחק ... אבל אני לא לדעת בודאות. אשר לבנייה שלך .... לא הייתי ממליץ על זה. כובעים הם די זולים וקלים להשגה. כובע עני יכול להיות סכנת התחשמלות גדולה או כובע נורא.

עוד שאלה אחת לגבי AC capasitor (20 microF). אם אני גובה AC capasitor עם 50V של זרם ישיר אני יכול למדוד (לכוון מחובר במודד) 2mA של DC. 1.) האם ייתכן שזה סוג של capasitor יכול "לייצר" זרם החילופין. אני מקון becuse "לייצר" לפעמים אני יכול למדוד AC נוכחי אבל capasitor טעון עם DC נוכחי? 2.) מה היא דרך simples להמיר זה DC capasitor מתח ל AC מתח ?

Beginner19, קבלי AC הוא קבלים לא מקוטבים שנועד לפעול עם זרמים גבוהים יחסית, כגון במנוע מתחיל לפעול ולהפעיל יישומי רכב. אין הבדל בין fundamantal קבלי AC וכל קבלים שאינם מקוטבים אחרים. קבלי AC יש שקיעת דם נמוכה (התנגדות סדרה שווה ערך) כדי למזער את החימום פנימי עקב I ^ 2R הפסדים בקבל. קבלי AC מיועדים בדרך כלל בחבילות שיעילות להפיג את חום שנוצר באופן פנימי. בברכה, קראל

קבלים יכולים להיות פונקציה אחרת. וסווג בעיקר כסוג מקוטב או לא מקוטב. הם ישמשו לAC או יישום אות DC. כאשר קבלים הם שימוש לצימוד אות AC בין שלבים במעגל, הם refered כצימוד קבלים. קבל גם לבצע פונקצית אות סינון. קבל בוושינגטון אות, קבלים ניתן להשתמש כדי stablise או לחסום אות DC. ישנם שמות לסוג שונה של פונקציה של קבל. זה עניין של איך אתה מחבר את הקבלים, לתפקיד שאתה רוצה. www.siongboon.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back