מדגם ואחיזה בלי jfet

P

Prototyp_V1.0

Guest
האם יש אפשרי לעשות opamp שיכול לעבור למצב בו עכבת פלט הולכת גבוהה מאוד? אני מניח שיפתור את הבעיה. מה שכן מצא פתרון שבו הפלט הוא דיגיטלי (atached תמונה). שאלה היא: האם ניתן להשתמש באותו הרעיון בעולם האנלוגי, כלומר לתפוקת מגבר?

[ציטוט = Prototyp_V1.0] עשיתי למצוא פתרון שבו הפלט הוא דיגיטלי (atached תמונה). השאלה היא: האם ניתן להשתמש באותו הרעיון בעולם האנלוגי, כלומר לתפוקת מגבר [/ ציטוט] ודאי שלא, כי אתה לא יכול להעברה מהאותות האנלוגיים שלך דרך הדיגיטלי השערים ;-) פשוט משתמש בתקן? תכנון, ולקצר את נתיבי בסיס הפולט של הטרנזיסטורים הפלט שלך (מאחורי נגד הסדרה, כמובן) על ידי טרנזיסטורים קטנים דומים אותות בשליטתך לאפשר שו"ת. enable_bar אותות.

[ציטוט = erikl] .... ודאי שלא, כי אתה לא יכול להעברה מהאותות האנלוגיים שלך דרך הדיגיטלי השערים ;-) [/ ציטוט] לא הבין אותי. אני לא מנסה את זה. השאלה עדיין פתוחה. בוודאי שאני יכול להשתמש בממסר, אבל זה דרך להאט את זמן תגובה. אני רוצה שיהיה שלב יציאה אנלוגית שיכול ללכת פתוח, שהנה עכבת תפוקה גבוהה. תמונת abowe היה רק ​​ment כדי לתת מושג, אבל אני לא מתכוון להשתמש בזה לcircut אנלוגי.

[ציטוט = הישן ניק] שידור שער / מתג אנלוגי [/ ציטוט] תודה. זה נתן לי משהו לחיפוש. ובכן, יש לי חפשתי "שער שידור" ו" מתג אנלוגי ". כל הפתרונים האפשריים שאי פעם נמצאו נפתרו באחת משני הדרכים האלה: 1 - שימוש CMOS או jfet. 2 - שימוש בשבבים שהם מתג אנלוגי. 3 - כל שעליך לעשות שימוש במגע פיזי. אז אני לא מצאתי שום פתרון שבו בלבד, opamps של BJT או שילוב של אלה היה בשימוש (אין קשר או jfet / CMOS המשמש). ואז: האם יש מישהו יצירתי מספיק כדי לעשות פתרונות מאפסים כאן? כלומר יש לנו שלב יציאה אנלוגית ורוצים לשנות אותו ולכן איש מן השנים האחרונות של התנהלות טרנזיסטור פלט. זה מה שאני חושב שיכול להיות דרך אפשרית כדי לפתור את זה.

בעיקרון, כמה Ops יש אפשרות לבטל את הפלט והכניס אותו לתוך עכבה גבוהה. אבל תכונה זו יש שימוש מוגבל רק ליישומי S / H, אני חושב: - מעבר הוא איטי למדי - בידוד תפוקה ועכבה הוא פחות או יותר גרוע לדעתי, השאלה שלך היא כללית מדי לתשובה מדויקת, כי אתה לא ציין את הדרישות שלך לפעולת S / H. צרכי מהירות ודיוק עשויים להיות מאוד שונים. מאותה הסיבה, אני מרגיש לא מסוגל להציע מעגלים חלופיים.

אתה צריך להסתכל על CA3080 התיעוד, זה OTA והוא יכול לעשות s & h עם Principe מאוד simular.

יש לי פתרון פשוט האפשרי הזה. עם זאת, אני לא הייתי מסוגל לבדוק את זה בחיים אמיתיים. גם אני מודה שזה כנראה לא יהיה פתרון הולם לfrequensis גבוה יותר. אני מתכנן להשתמש במעגל זה כחלק ממעגל המתנת sample'n לfrequensis נמוך יותר. הדבר היחיד שאני קצת מודאג לגביו הוא שהטרנזיסטורים הפלט חייבים לעמוד אובים שלילי באותו גודל כמו אספקה ​​+ V. תודה על תשומת לב

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back