כיצד לחלץ את המודל (bondwire) החבילה לאחר בדיקות?

L

lijulia

Guest
איך אנחנו יכולים לחלץ את המודל (bondwire) החבילה לאחר בדיקת שבב? אם לא, כיצד לשנות את עיצוב VCO LNA ל הבא מתוך קלטת?

קשה מאוד לעשות רק על בסיס מדידות. תוכל למדוד S-הפרמטרים של המכשיר מנסה להשתמש במודל של החבילה עם מספר פרמטרים (L, C, R) כדי להתאים את המידות עם סימולציות של דגם מכשיר + חבילה, אבל את הסיכון לטעות הוא גבוה מאוד, שכן אינך יכול להיות בטוח אם ההבדלים בין מה שאתה למדוד את מה שאתה לדמות נובעים רק לארוז, למעגל בלבד או שניהם. ניסיון טוב חבילות הדוגמנות יש צורך, אני חושב. מזל טוב Mazz

תודה Mazz י אז, אתה אומר, אני צריך לדמות את ה-S-פרמטר של LNA רק בלי מודל החבילה, ואז לבדוק את ה-S-פרמטר LNA + pachage יחד, ולאחר מכן להשתמש ADS ליצור מודל החבילה כדי להתאים את התוצאה המדידה, נכון? אבל כשאני לדמות את LNA, אני צריך לשים חוט downbond בו כי אני משתמש בו עבור ניוון פולט? ואיך משיגים מודל החבילה מדויק יותר?

כן אני רואה את הבעיה. אז יהיה לך S21 שונה מאוד אם השתמשת מודל החבילה הלא נכון! יש לך פתרון: אתה צריך להתאים את המידות עם סימולציות עם מליטה, downbonding קלט / פלט וכו '. מניסיוני, אם יש לך חבילת leadless (כגון QFN) ואתה מותאמות 50 אוהם, עד GHz 3 אתה יכול neglet parasitics את החבילה על קלט / פלט, אבל זה גם יכול להיות שונה מאוד ... תלוי בפרמטרים רבים. הדרך הרגילה לבצע מידול החבילה היא להשתמש סימולטור אלקטרומגנטי 3D, כגון Ansoft HFSS או Q3D Extractor (תלוי בתדירות dimentions לעומת החבילה), שבו אתה צריך למשוך את החבילה ב-3D ולדמות את זה עם קלט / יציאות פלט (יכול להיות קשה מאוד לחשב את זה). דרך נוספת היא לפתח שבבים הבדיקה מיוחדים (למשל עם קצרים, המון פתוחים דמה וכו '), למדוד אותם deembed מודל החבילה, אבל זה פחות מדויק (עקב אי דיוק של המון מעגלים משולבים שלך). אם אין לך סימולטור 3D "לחתוך ולנסות" הישן הדרך הטובה ביותר היא זו: אם יש לך מדידות מדויקות על S-פרמטרים,, ליניאריות רעש, ב 2 או 3 פרוסות מנהל אתה אמור להיות מסוגל לבצע אופטימיזציה העיצוב שלך עם החבילה. מזל טוב Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back