כיצד להתמודד עם הבעיה "הדעיכה"

S

shengwuei

Guest
כל יקר, יש לי שיטת שידור / קליטה שפונקציונלית הוא עובד אבל יש "דעיכה (?)" בעיה בדרך הקבלה. דיאגרמת מערכת פשוטה כפי שנראה להלן, גל קטן אך לא זניח "דעיכה" ניתן לראות לפני ואחרי לקבל מגבר (רכב על אופניים באדום כמו בתרשים להלן, זו בעיה להיות רציני אחרי ההגברה של מגבר מקבל). אני לא בטוח שמדובר בבעיה "דעיכה" או לא, כי התדירות של הגל היא נמוכה בהרבה מאות משודר (50MHz). אני הוספתי כמה קבלי סדרה לסנן את הגל אבל מצאתי חסר תועלת. אולי יש עדיין כמה חלק בתדירות גבוה (קרוב לתדר שידור) בתוך הגל כך מסנן פשוט נמוך לעבור לא היה עובד. אני מניח שאני צריך למצוא את שורש הבעיה "הדעיכה" אז אני יכול להפוך אותו להיעלם לגמרי בדרך הקבלה. באמת אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת, מישהו יכול לתת לי רמז על זה? הערכה על תשומת הלב שלך.
damping.jpg

אני חושב, שאתה צריך לתת קצת מידע משמעותי על המערכת. בלי זה, אני צריך להגביל את עצמי לשיקולים כלליים. - אתה יכול לבדוק, אם האות לא הרצויה היא עדיין oberserved בעת החלפה "מתמרים" עם עומס שווה ערך. אם כך, אתה הוכחת, שהבעיה קשורה ככל הנראה להתנהגות מגבר. אני מניח, שהנהיגה היא האות ברורה ללא רכיבי תדר נמוך בהתאמה, וכי אין מיתוג אות (מוסתר בתרשים) מעורב במעגל. - כבר התחיל בנושא אחר הקשור להתאמת הרשות הפלסטינית. אם "המגבר לשדר" הוא למעשה 300 ואט הרשות פלסטינית ולא ליניארי מגבר, אתה צריך פשוט לשקול ארעי הטית DC נגרם על ידי שלב היציאה שאינו ליניארי. במקרה זה, סינון bandpass אפקטיבי צריך להסיר את הבעיה. נ.ב.: אני לא חושב שמונח "הדעיכה" היא תיאור הולם של האות החולפת הנצפית.

רוב הסיכויים שלה Tx דולף לתוך Rx. זקוק למידע נוסף כפי שציין מפרסם האחר.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back