כיצד להגביל את המתח ל13.9V?

Y

yassin.kraouch

Guest
היי מתח הכניסה הוא בין 6V ו16V, אני רוצה גם שהפלט הוא בין 6V ו -13.9 V, אנא יש לך מושג על זה?

האם זו התייחסות מתח או ספק כוח (וכו '..)? (קובע כמה יעיל / מדויק הפיתרון צריך להיות). לדוגמה, אתה יכול לעשות את זה עם נגד ודיודת זנר אם זו התייחסות פשוטה ודיוק ויעילות הן לא חשובים. נא לתת יותר פרטים על המפרט / הדרישות שלך.

אם אתה משתמש בהתנגדות מסוגלת להפיל מתח כזה אז לחתוך הנמוך של 6v לא יכול להישמר באופ וגם לקחת בחשבון את ההתנגדות של העומס, כמו גם בחישוב הנגד להתחבר ה-IP שלך בסדרה עם הנגד מחושב ואז הטעינה שלך אופ נטו תהיה סביב 6 - 13.9 אזור V אבל לא צריך את אותם 6v המתח באופ לIP של 6v

זה לא התייחסות מתח, זה ספק הכח W, הצריכה היא בערך 500 אמא, אני רוצה שלא exced 13.9 V בעיצוב שלי

אם הנגד נבחר כראוי אז מתח אופ לעולם לא יחרוג 13.9 V

[ציטוט = ג'פרי שמואל; 1118303] אם אתה משתמש בהתנגדות מסוגלת להפיל מתח כזה אז לחתוך נמוך של 6v לא יכול להישמר באופ וגם לקחת בחשבון את ההתנגדות של העומס, כמו גם בחישוב הנגד להתחבר ה-IP שלך בסדרה עם הנגד מחושב ואז הטעינה שלך אופ נטו תהיה סביב 6 - 13.9 אזור V אבל לא צריכים את אותם 6v המתח באופ לIP של 6v [/ ציטוט] אני לא מבין את הפתרון ש אתה מציע, אתה יכול בבקשה להסביר?

פשוט להשתמש בנגד בסדרה עם המקור יהיה ירידת מתח, אם אתה הולך לעומס קבוע (עכבת עומס קבועה) אז נגד אחת יספיק אבל הדבר 1 הוא שבעיצוב הזה אופ 6V הרצוי עבור ה-IP הוא 6V לא ניתן לפתור את זה גם כ- IP שלך יש מגוון של כ 6 t0 16V פשוט הנגד שיש סובלנות נמוכה יספיק הצורך שלך

אני חושב שאני יודע מה אתה מנסה לעשות. הדרך הקלה ביותר היא כנראה להשתמש טיפה נמוכה מרגולטור דומה לLM317 יניארי, עם פלט מתוכנת 13.9V. הפלט (יותר או פחות) לעקוב אחר הקלט במתח נמוך, עד שהוא מגיע למתח המתוכן ואז זה ידביק ב13.9V כקלט עולה מעל * 13.9V. לדוגמה, ראה 5V VOUT לעומת האופייני VIN בעמוד 6 של גיליון LM117 / 317 נתונים: http://www.ee.buffalo.edu/courses/elab/LM117.pdf אבל הפלט תמיד יהיה מתחת לקלט בסכום השווה למתח הנשירה (בדרך כלל 1-2 וולט). אם אתה רוצה את הפלט להיות שווה בדיוק לקלט, תצטרך להשתמש בעיצוב מתג מצב אספקת חשמל שמתנהג באותה הצורה. זה גם נותן לך יותר יעיל, אבל זה יעלה לך יותר במונחים של מאמץ העיצוב, מספר רכיבים, מורכבות מעגל וכו מקווה שזה עוזר. * הערה: הקלט יהיה חייב להיות (13.9V + מתח נשירה) לפני היציאה נשארת ב13.9V.

[ציטוט = gadly; 1118393] * הערה: הקלט יהיה חייב להיות (13.9V + מתח נשירה) לפני היציאה נשארת ב13.9V [/ ציטוט] אין לנו בהכרח צריכים ללכת לSMPS כאשר אנו יכולים להשיג את אותו עם. נגד פשוט

אתה יכול להשתמש בסדרה ורגולטור יכול להגביל את המתח המרבי להוציא ל13.9 וולט. איך יהיה לך לשנות את מתח הכניסה? האם זה יסופק השתנה בהדרגה, באופן ידני או אוטומטי? אם אתה יכול להשתמש באופן ידני רגולטור אספקה ​​משתנה כמו LM317 או כל רגולטור סדרת LDO. יש כמה מעגלים לעיונך: מקווה שזה עוזר.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back