כיצד לאתר באגים הלוח FPGA

W

walker_iit

Guest
שלום לכולם, Newbie IMA ל-FPGA בעולם, ו-IM מנסה כעת לאתר באגים הלוח FPGA שנעשו על ידי החברה שלי. הפרטים הם כדלקמן. שלה יש [color = "# FF0000"] ציקלון 4: EP4CE10E22C8N FPGA [/color], SPI פלאש, ואת נוריות המשתמש, במתגי dip ולדחוף מתגים כפתור. תכנות היא באמצעות USB - JTAG המרה שבב (FT2232H) אשר מחובר ישירות אל סיכות JTAG של FPGA. נכון לעכשיו, ה-FPGA הוא לתכנות באמצעות "urJTAG", אבל גם תוכנית פשוטה להדליק LED לא עובד פעם אחת את הקוד מתוכנת. אני צריך להתחיל, כיצד לאתר באגים את המערכת. האם יש כלים לאיתור באגים JTAG זמין (חינם), ומה אני דורש חומרה נוספת לעשות ניפוי של הלוח שלי.? סריקה גבול יהיה לעזר, או שאני צריך פיסית להתחיל לבדוק את כל החיבורים של תקוע 0s או 1s.? תודה מראש ווקר

היי, למה אתה לא משתמש Quartus לתכנת FPGA שלך??? פרנק.

הייתי בודק את שרשרת JTAG 1 כדי לוודא שזה עובד. אם FPGA נמצא בשרשרת, התוכנית FPGA ולבדוק אם השגיאה מתרחשת במהלך כל תכנות. לאחר מכן, לבדוק אם ה-FPGA מוגדר כהלכה על ידי ניטור של init אותות שנעשו anad. לאחר מכן, לבדוק pinout וניפוי שגיאות יישום ...

כי זה הלוח בנוי מותאם אישית, וממה שאני מבין יש Quartus משתמש Blaster USB אשר עושה שימוש CPLD מקס מתוכנת עם קוד ההמרה JTAG ומזהה מכשיר לתכנת SVF לתוך FPGA (תקן אותי אם טועה IM). לכן בלוח זה באמצעות IM, תוכנת צד שלישי בשם UrJTAG משמש במקום Quartus. רואה ווקר [COLOR = "כסף"]

היי, אם ברצונך לאתר באגים הוא הלוח באמצעות ברז אותות תצטרך להשתמש Quartus ו-USB-Blaster. אם יש לך גישה סיכות JTAG אין הבדל להשתמש בו או חומרה JTAG שלך + UrJTAG. פרנק.

אם ה-FPGA הוא בשרשרת JTAG אז אתה צריך להיות מסוגל בקלות להשתמש ברז האות ממשק ה-FPGA הריצה. CPLD מקס פשוט להיות מתן גישה פלאש מרחב התצורה. JTAG אמור לאפשר גישה ישירה ציקלון.

ראשית לבדוק אם אותות FPGA לעשות שלך מוכן. אל תלך על בדיקת נוריות פלט במבט ראשון. בדרך כלל כל העיצובים FPGA יצטרך לעשות נורית מחובר הסמוך שבב FPGA על מעגלים מודפסים. רק לבדוק אם יש מצב LED כמו gongdori אמר. זה יאשר לך אם FPGA שלך מחובר לחשמל כראוי programed ללא שגיאות. האם אתה יכול לפרט איך אתה תיכנות?. באמצעות ה-USB-Blaster?. האם אתה יכול עדיין להשתמש Altera Blaster על שבב ה-USB-JTAG?. אני תוהה אם נהגים Altera לתמוך .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back