כוח מרבי העברה

I

iVenky

Guest
כדי לשדר עוצמה מקסימלית עומס הייתי צריך להתחבר הנגד שווה להתנגדות thevenin של המעגל. האם להיפך אפשרי? כלומר, השאלה שלי היא אם אנחנו מקבלים עומס מסוים אנחנו יכולים לשדר כוח מרבי על ידי שינוי ההתנגדות thevenin של המעגל (איכשהו)? הספרים אומר שזה בלתי אפשרי בגלל הכוח מקבל התפוגג בהתנגדות thevenin. אבל בכל מקרה אני חושב שזה היה לספק כוח מרבי. אנא עזור לי. תודה מראש.

יקר iVenky היי כן, ניתן לשנות את העכבה thevenin פשוט כמו. למשל לחשוב על השלב לשים את המשדר, אנחנו שתפעל להתאים את העכבה עם הוספת כמה מסננים או שנאים. איחולים גולדסמית

[Quote = iVenky: 1000248] כדי לשדר עוצמה מקסימלית עומס הייתי צריך להתחבר הנגד שווה להתנגדות thevenin של המעגל. האם להיפך אפשרי? כלומר, השאלה שלי היא אם אנחנו מקבלים עומס מסוים אנחנו יכולים לשדר כוח מרבי על ידי שינוי ההתנגדות thevenin של המעגל (איכשהו)? הספרים אומר שזה בלתי אפשרי בגלל הכוח מקבל התפוגג בהתנגדות thevenin. אבל בכל מקרה אני חושב שזה היה לספק כוח מרבי. אנא עזור לי. תודה מראש. [/quote] כן, אתה יכול להשפיע על עכבת פלט של המקור שלך. כמו צורף כאמור, זה נעשה בדרך כלל מעגלים מגבר טרנזיסטורי לקבל מאפיינים התאמה טובה יותר. עם זאת, אם תשנה את עכבת פלט, לעתים קרובות להחליף את הספק מרבי על דברים אחרים כמו ביצועי פס רחב.

[Quote = iVenky: 1000248] כדי לשדר עוצמה מקסימלית עומס הייתי צריך להתחבר הנגד שווה להתנגדות thevenin של המעגל. האם להיפך אפשרי? כלומר, השאלה שלי היא אם אנחנו מקבלים עומס מסוים אנחנו יכולים לשדר כוח מרבי על ידי שינוי ההתנגדות thevenin של המעגל (איכשהו)? הספרים אומר שזה בלתי אפשרי בגלל הכוח מקבל התפוגג בהתנגדות thevenin. אבל בכל מקרה אני חושב שזה היה לספק כוח מרבי. [/Quote] זה הוא לעתים קרובות מקור לבלבול לאנשים רבים. אם ההתנגדות Thevenin של מקור קבוע, העברת כוח מקסימלית מתרחשת כאשר התנגדות העומס שווה להתנגדות Thevenin. מצד שני, אם התנגדות העומס היא מוגדרת מראש, העברת הכוח המקסימלי מתרחש כאשר ההתנגדות (Thevenin) המקור הוא אפס, או במקרים מעשיים, נמוכה ככל האפשר.

חברים יקרים! היי כפי Pjdd אמר, כאשר את את העכבה של כל שלב להיות אפס, ההתאמה יכולה להיות יקרה. כמו המגבר אופ (ב אידיאלי, zout = אפס) בברכה גולדסמית

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back