חיישן דלת כיוונית

Z

zr125

Guest
האם אתה יכול לתת לי מושג איך לכתוב את זה בקוד ג? Im מנסה לעשות נגד מבקר, החיישן הוא בדלת. יש 2 חיישנים, אשר להבדיל איזה כיוון אדם עומד. IM באמצעות חיישני IR, יניח (רחוק מדלת) ו-B (בסמוך לדלת), זה לצד זה. אם הדק הראשון, אז ב ', אני צריך לשלוח את הנתונים ליציאה טורית, המציין אדם להיכנס אם הדק ב 1, ולאחר מכן, אני צריך לשלוח את הנתונים ליציאה טורית, המציין אדם שהולך החוצה.

תסתכל על ההיגיון המשמש לגילוי כיוון סיבוב פיר

אתה יכול לתת לי קישור / מקור? פרטים נוספים בבקשה. :)

מה Klystron אומר הוא שיש דמיון בין מה שאתה עושה ואת דרך גלאי סיבוב עובד. בסיבוב גלאי פיר, יש שני חיישנים המסודרים כך אלומת אור נופלת על אחד או אחר או שניהם. כמו בדוגמא שלך, קוראים להם חיישן A ו-B חיישן כאשר המוט מסתובב בכיוון אחד, חיישן, ואז שניהם B החיישן אז רק יפעל, הולך בדרך האחרת זה יהיה B חיישן אז גם א חיישן אז רק כ שולחן היגיון זה נראה ככה: כיוון שעון: א.ב. 0 0 1 0

thanx בריאן! בכל מקרה, האם יש דרך אחרת כדי לכתוב את הקוד? אני מתכוון, לא באמצעות ההיגיון הזה.

לא ממש. אתה יכול לעשות את זה חשמלי עם כפכפים, אבל אתה עדיין תצטרך לקרוא אותם בתוכנה בכל מקרה. הקוד צריך להיות פשוט מאוד, משהו כמו: אם ((OldStateOfInputA == 0) && (InputA == 1)) / / Detect שינוי התשומה מאפס לאחד. {כיוון = InputB; / כיוון / יציין שהקרן נשברה 1} OldStateOfInputA = InputA; / / עדכון OldStateOfInputA עם המצב הנוכחי שלו. היית צריך להפעיל הקוד הזה בלולאה כך שזה מעת לעת יכול לבדוק את החיישן. בריאן.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back