חיבור ותכנות PIC

A

AntmanLFE

Guest
היי. זה היה רק ​​לפני כמה ימים חשבתי לעצמי אני אשמח לשחק עם המייקר ונתקל בלוח שאספתי לפני מספר שנים. זה היה קיט ואני ככל הנראה הפסקתי לעשות כלום עם זה כקוד / החיבור היה מעל הראש שלי באותו הזמן. Unfortunetly אין לי שום תיעוד שהגיע עם הקיט. הבעיה אני פונה בשלב זה היא לתכנת את השבב. היה לי מתאם USB לטורים אבל בסוף מצא אותו בפורומים שזה חסר תועלת למטרה זו. אני מכן סחטתי חיה הזקנה שהייתה יציאה טורית על הגב וניסיתי להשתמש במתכנת כמו IC-Prog עם מתכנת JDM ללא הועיל אבל יש לי תחושה שאולי אני הולך בכיוון הלא הנכון, וניתן לעשות את זה באמת טעה אז חשבתי שאני יהיה לפרסם בפורומים כאן. השבב האלקטרוני הוא PIC16F877A / פ IM לא בטוח אם אני צריך מתכנת נפרד כיציאה טורית מחוברת לשבב MAX232 על לוח. כל רעיון של או הצעות על איך אני יכול לקבל את זה עובד?

אם אני מבין את הבעיה שלך, טוב, אני מאמין שאתה יכול למצוא קצת מידע שימושי בזה [URL = "http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/30277d.pdf"] מסמך [/URL] תראה סכמטי בעמוד 4 - 4, שזה יכול להיות חלק מתשובה על הבעיה שלך.

IM לא ממש בטוח מה אני מחפש שבמסמך מחדש כLED אני לא מקבל לנקודת הזרם התקפה. אני מניח שהשאלה שלי לסכם בשלב זה 1) האם אני צריך משהו יותר מכבל טורים לתכנית זו? (אני חושב שלא, אלא רק בודק) 2) האם תכנות הסידור הזה עם מתכנת JDM הגישה הנכונה?

[אני] 1) האם אני צריך משהו יותר מכבל טורים לתכנית זו? (אני חושב שלא, אלא רק בודק) [/I] אני חושב שאתה צריך עוד משהו, לא רק כבל טורים. לאן זה הולך פינים של מחבר RS232 במייקרו? בפיני UART או במקום אחר? [אני] 2) האם תכנות הסידור הזה עם מתכנת JDM הגישה הנכונה? [/I] אני לא יודע את התשובה על השאלה הזאת, כי אני לא משתמש JDM מתכנת. איך שאני מבין את הבעיה שלך, אתה רוצה להיות ICSP (בתכנות סידורי Circuit). אם אתה רוצה את זה, אתה חייב להיות כך:. [אני] מעגל היישום חייב להיות מתוכנן כדי לאפשר לכל את אותות תכנות להיות מחוברים ישירות לבקרי PIC MCUs [/I] - זה טקסט מ מסמך שאני ממליץ לך. אם מחבר הטור שלך הוא קישור לפינים המתאימים של המייקר ממה שאתה יכול programm מייקרך עם זה. אם אתה חושב שאני מבין את הבעיה שלך, ואנסה לקרוא טקסט תחת הכותרת [אני] כיצד ליישם ICSP ™ שימוש PIC16F8X פלאש MCUs [/I] . זה בדף 2-21.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back