המיקסר LO לאם בעית זליגת הנמל.

E

eejli

Guest
השבב שלי יש זליגת LO נמדדה במיקסר אם פלט. זה במקרה הגרוע ביותר רק 25dB נמוך מdesireable אם אות. מה יכול להיות הסיבות ומה הוא הצד הרע של דליפה זו? תודה.

[ציטוט = eejli] השבב שלי יש זליגת LO נמדדה במיקסר אם פלט. זה במקרה הגרוע ביותר רק 25dB נמוך מdesireable אם אות. מה יכול להיות הסיבות ומה הוא הצד הרע של דליפה זו? תודה. [/ ציטוט] בדרך כלל, זליגת LO באם הפלט ניתן להסיר על ידי נמוך לעבור סינון. בגלל זה הוא רחוק מאוד מאם. אז אתה משתמש במסנן נמוך לעבור את זה?

כן, יש שבב נמוך לעבור סינון לאחר המיקסר. החשש שלי הוא איזה סוג של נושא זליגת LO הגדולה יכולה להיות למרות שזה יכול להיות מסונן החוצה אחרי המיקסר.

[ציטוט = eejli] כן, השבב כולל מסנן נמוך לעבור אחרי המיקסר. החשש שלי הוא איזה סוג של נושא הזליגה LO הגדולה יכולה להיות למרות שזה יכול להיות מסונן החוצה אחרי המיקסר. [/ ציטוט] יש לך את זה. אם LO הוא רחוק מאם, זה יכול להיות מסונן בקלות, אבל אם הם קרובים מאוד, LPF יהיה קשה למימוש. לכן, אני חושב שאם LO קרוב לאם, אנחנו צריכים להשתמש בMIX האיזון הכפול.

האם אתה יכול לספר מה הוא LO שלך, אם וLPF נותק frequncies?

כאשר יש בידוד לקוי בין LO ואם רעש ממעגלי LO ילך לאם ולסכן את יחס האות לרעש. גם אותות LO עלולים ליצור אינטראקציה עם אם אותות וליצור מוצרים לא רצויים. אבל זו המשימה של תכנון תדרים, כדי למנוע בעיה כזו. בברכה, RF-OM

[ציטוט = RF-OM] כאשר יש בידוד לקוי בין LO ואם רעש ממעגלי LO ילך לאם ולסכן את יחס האות לרעש. גם אותות LO עלולים ליצור אינטראקציה עם אם אותות וליצור מוצרים לא רצויים. אבל זו המשימה של תכנון תדרים, כדי למנוע בעיה כזו. בברכה, RF-OM [/ ציטוט] כן, LO יהיה אינטראקציה עם אם אותות, אבל אם התדירות של LO היא אלף שעות של תדר של אם, זה גם אינטראקציה עם אם, והוא ההשפעה רצינית?

לjecyhale, ההשפעה תלויה בתדירות תכנית ועיצוב. אם תכנון תדרים ומימוש פיזי נעשו ביצועי מערכת נכונות צריך פגש את המפרט. זו העבודה של המעצב כדי לעשות זאת. רק מצב אחד פשוט מחיים אמיתיים: בשל פגמי פריסה וסוג מסנן LO שגוי S32 למיקסר היו הרמוניות נמוכות ומוזרות של LO כמעט ולא הנחתה. כרגישות מערכת תוצאות הייתה בסיכון והעיצוב התחיל מהתחלה. BR, RF-OM

לRF-OM, וכיצד לתכנן תכנית שתדירות למנוע את הבעיה בלהקת ISM 2.4GHz? כל קריטריונים שאנחנו צריכים לציית? BR, ג'ון

יש הרבה כלים לתכנון תדרים. בדרך כלל הם מבוססים OB תרשימי שלוחה שנקראו. אני משתמש בדרך כלל משלי ולעצב מחדש אותם אם זה נדרש כדי להתאים לצורך מסוים. אתה יכול לבדוק www.rfcafe.com . היה כלי אחד טוב. BR, RF-OM

גם U יכול להשתמש בו, כלי מAgilent, הנקרא ומה אם? גם תרשים השלוחה הוא כלי נהדר, U יכול לבדוק את ספרי חשבונות שלו Khouly

אתה יכול להשתמש במסנן מעביר פס התרכז סביבך, אם יהיו עם רוחב פס הנדרש של עיבוד ואילך.

אם שימוש מסנן הוא חובה עבור כמעט כל יישום.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back