הזדמנויות VLSI ביידראבאד

T

Tan

Guest
שלום חברים, עשו תעודת PG שלי בעיצוב מערכת דיגיטלי מפונת University.I הוסיף קורות החיים שלי ובnaukri.com monsterindia ... אני לא קבלתי שום תגובה עד far.Could מישהו בבקשה ליידע אותי אם יש הזדמנויות ביידראבאד בתחום זה? תודה טאן

יש כ 25 חברות עובדות VLSI, U יכול לבקר בפרק זה באופן אישי כל טוב

היי פרייה, תודה על reply.Can שאתה נותן לי את השם של חברות הפועלות ביידראבאד, ואם אפשר שאתה יכול לספק התייחסות. מחכה לך לענות. תודה שוב טאן

אתה הדין 'קבלת את העבודה באמצעות קמפוס? פו הפעם היו מיקומים טובים. בכל אופן, עכשיו ממש קשה למצוא עבודה, coz שהסמכה בקושי מוסיף לגורם employablity. נסה עבור חלק הפתיחה טריה, להמשיך לבדוק אתרי עבודת freshers לודו / Hyd. מזל טוב!

אתה הדין 'קבלת את העבודה באמצעות קמפוס? פו הפעם היו מיקומים טובים. בכל אופן, עכשיו ממש קשה למצוא עבודה, coz שהסמכה בקושי מוסיף לגורם employablity. נסה עבור חלק הפתיחה טריה, להמשיך לבדוק אתרי עבודת freshers לודו / Hyd. מזל טוב! שלום, אני לא מקבל את הנקודה שלך .. אתה יכול להיות יותר ברור בבקשה ...

[ציטוט = priya06; 311517] יש כ 25 חברות עובדות VLSI, U יכול לבקר אותו הפרק בכל אדם [/ ציטוט] חי הטוב ביותר U pls יכול ttel hw 2 לראות ההודעות שלנו בפורום

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back