הדופק המדידה לשיא

A

amirbaragh

Guest
היי אני רוצה למדוד את השיא של דרך המיושר הדופק signal.one פשוטה היא להשתמש מדגם hold.but כאן יש לי אות בלהקה X (בתדירות גבוהה) עם מחזור הדפסה על מדגם i השימוש 10ns.so צביעות והחזק. אנא עזור לי!

Gigatronics ו Agilent לייצר מדויקות מאוד וחסכונית חשמל בשעות שיא הצריכה גלאים מטרים צריכת חשמל עבור פעמו אותות RF. כל מה שאתה צריך לבחור גלאי כוח מתאים מד צריכת החשמל בנוגע לתדירות שלך תוכנית מודולציה.

[Quote = amirbaragh: 1123760] היי אני רוצה למדוד את השיא של דרך המיושר הדופק signal.one פשוטה היא להשתמש מדגם hold.but כאן יש לי אות בלהקה X (בתדירות גבוהה) עם מחזור הדפסה על 10ns.so אני לא יכולה מדגם השימוש hold.please לעזור לי [/quote] יש כמה טווחי מהירות. נהגתי להשתמש Tektronix הישן אשר היה ראש עם risetime של 25 נ"ב. זה היה ככל הנראה סביב 20 שנים, אבל אני לא בטוח מה היא מדינה של אמנות עכשיו. מה דעתך על לערבב אותו עם קרוב אות בתדר, סינון תדרים לסיכום, ונראה בתדירות ההבדל בהיקף קונבנציונאלי?

היי דרך טובה כי שקלתי אותה way.but האחרון עכשיו יש לי choosed ltc5564 IC לתקן את הקלט שלי רוצה למדוד את השיא של output.note כי הקלט שלי הוא אות מאופנן הדופק שלה.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back