גורם איכות קו transimission חשמלי קצר @ freqency תהודה ...

V

venu.gongal

Guest
היי מPozar, אני יודע שש = בטאתי / (2 * אלפא) = pi / (4 * אלפא * אורך); --- תקפים לקווי transmision חשמליים קצרים ומתאורית התהודה (מעגל resoant מקביל) ש = מדרון (מתאר לעצמי ) * Fo / (2R). אני משתמש במודעות, אני משתמש בסימולצית נמל 2 לחלץ אלפא ובטא .. ומוצא ש? או להשתמש simualtion יציאה אחת כדי לחלץ ש? איזה מהם הוא תקף? תודה Venu

אף אחד! אני מניח שאתה צריך לעשות ניסוי כדי למצוא ש

לכן, אין שום טיפול איכותי להערכת גורם thequality של קו tx חשמלי קצר?

[ציטוט = venu.gongal; 868507]?? אז, אין טיפול איכותי להערכת גורם thequality של קו tx חשמלי קצר [/ ציטוט] כן, יש. אם אתה רוצה לדמות, אתה צריך לקבל את כל הפרמטרים הנכונים, כגון אובדן מתכת, פסד דיאלקטרי, אובדן קרינה, וכו ', וגם בהנחה שאתה משתמש בתוכנה הייתה מתוכנת כהלכה לגבי גורמי איכות אמידה. זה הרבה יותר קל לעשות את הניסוי ולמדוד את גורם האיכות. תוכל גם להשתמש בנוסחה אמפירית (או על ידי מישהו אחר או בעצמך) להערכתך.

אז, בoder מבחינה אמפירית, יש 2 טכניקות שהם הבינו .. שימוש בסימולטור ש = im (צין) / אמיתי (צין) ... אבל אני רציתי למצוא את Q למהוד בתדר תהודה של .. אז, הייתי קו תמסורת קצרה חשמלי מהוד .. בpozar הם הצהירו כי ש = בטאו / (2 * אלפא), ובנייר שנתקלתי Q הוא פרופורציונלי לשינוי בחלק דמיוני (ד (XC) / DF) דבר אחד שאני איני מסוגל להבין איזה מהם הוא נכון ..? שניהם חוקיים ...

ניכוי מש = W / (2 * R) * DX / DW @ wres לש = בטא / (2 * אלפא) מוצג במאמר זה (בנספח) Lee et al. - "מערך אלמנט המקובץ מישוריים רצועה (LPSA) לבדיקת MRI במקביל" תהודה מגנטית ברפואת 2004 ינואר; 51 (1) :172-83. יש כמה הנחות, כל עוד אני יכול לראות.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back