בעיה עם טלפון של הראש

M

mrarslanahmed

Guest
אני משתמש (לא יודע על חברה) טלפון ראש סיני למחשב שלי לאחרונה גיליתי דבר מוזר. זה נותן קול שריקה כשאני יושב חשוף רגל. וכשאני לובש את הנעליים שלי השריקות שסיימו. האם בעית ההארקה עם שולחן העבודה שלי (שהוא מונח עליו ארגז עץ) או בטלפון הראש שלי ישנה מדי ורק רוצה החלפה

אתה לא אומר למה, אתה משתמש בם. רדיו FM זול להשתמש באוזניות כמובילות האווירי שלהם. בהתאם אם אתה מוארק או לא אתה משפיע על עוצמת האות. כן

[ציטוט = chuckey; 1011459]. רדיו FM זול להשתמש באוזניות כמובילות האווירי [/ ציטוט] כמו גם מספר גדול של טלפונים סלולריים (לרדיו).

[ציטוט = chuckey; 1011459] אתה לא אומר עם מה, אתה משתמש בם. רדיו FM זול להשתמש באוזניות כמובילות האווירי שלהם. בהתאם אם אתה מוארק או לא אתה משפיע על עוצמת האות. פרנק [/ ציטוט] אני משתמש בם למחשב שלי ....

ובכן, להיפך אז, המחשב שלך יש כמה קרינה קשורה עם זה שהוא אוהב להעביר את האוזניות שלך לראש ואותך דרך הרגליים אל תוך האדמה. לא הייתי משנה את ראש הטלפונים עדיין, כמו שזה נשמע כמו המחשב שלך עלול להיות באשמה. אם יש לך מספיק להוביל אוזניות, נכון בחלקו האחורי של המחשב תמתחו אותו לסליל, זה אמור להפחית את כמות הקרינה יורדת עופרת ומכאן את השריקה. כן

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back