אלקטרוניקת כוח - עזרת בעית Rectifier!

K

Kenny_2009

Guest
שלום חברי פורום, אני מנסה להתכונן לבחינה הסופית שלי, ואני מבולבל לגבי אחד של בעית המיישר שעשוי להישאל בגמר. הייתי מאוד מעריך אם מישהו יכול לעזור לי בזה! הנה סכמטי בעיה: יש לי את זה מתחת attched Vs = כג חטא (wt +) (V3 כלומר בתמונה) = זווית תחילה;> 0 = β זווית הולכה; β

קישור שלא יוביל לשום דבר בשבילי.

סליחה! הרע שלי, צרף תמונה למעלה בהודעה הראשונה שלי. תודה שנתן לי. או לנסות את זה http://img442.imageshack.us/my.php?image=65682914lj8.jpg [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף לאחר 1 שעות 38 דקות: [/ צבע ] [/ גודל] כל מחשבות? [גודל = 2] [צבע = # 999999] נוסף לאחר 1 שעות 7 דקות: [/ צבע] [גודל /] יש לי מבחן סופי מחר, אני אעריך של מישהו יכול לעזור לי כאן.

אני מניח ... 2. D1 הנוכחי הוא אפס במהלך טיול השלילי של המקור 4. אין זרם DC, שניהם בלוק דיודות שמקור dc ... אה מנוחה, הייתה לפני זמן רב מדי, סליחה

כן זה definatley נראה כמותו כבר הרבה זמן בשבילך. lol

היית רוצה לחלוק את המחשבות שלך? מהו הדבר שאתה מוצא קשה בזה? בהנחה שכל הרכיבים הם אידיאליים שאין הרבה מה ללמוד מבעיה זו (פרט לעובדה שזה מאוד מנוגד לאינטואיציה). אני יכול להיות יותר רחוק, אבל אני חושב שיש שאלות טובות יותר לבחינה, זה אחד הוא לא "חינוכי". בהצלחה עם הבחינה שלך!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back