איך \ היכן לרכוש רישיון HFSS

M

moshem

Guest
בבקשה לעזור אני רוצה לקנות רישיון חוקי של HFSS. אם מישהו יכול לעזור לי, אני צריכה את מספר טלפון או פקס, דואר אלקטרוני.

תודה על התשובה. אני מבקר בbefor www.ansoft.com והאימייל שלי לא קבל. אם אתה יכול לתת לי את מספר טלפון או דוא"ל אחר. הודות מ"מ

HFSS ניתן לגשת דרך ansoft.com או הספקים. יש לי קשר איש מכירות אחד מansoft. בטובך למצוא פרטים: אלכס Teo ארץ Ansoft מנהל תאגיד - דרום אסיה אזור תל: + (65) -6775-1054 102 פקס שלוחה: + (65) -6,775-4,350 ניידים: + (65) -9,667-3,860 דוא"ל: [דוא"ל ] Alex@ansoft.com.sg [/ דוא"ל] תמיכה טכנית: [דוא"ל] support@ansoft.com.sg [/ דוא"ל] את Live Messenger: [דוא"ל] teosg@hotmail.com [/ דוא"ל] Ansoft תאגיד (סניף סינגפור) 10 דרכי פרק מדע # 02-01, אלפא סינגפור פרק המדע השני סינגפור 117684

הנה קטע מהודעת דואר אלקטרוני שאתה עשוי למצוא מועיל: ........... הקשר לישראל הוא מחוץ לאיטליה. ניתן ליצור עימה קשר בדוא"ל בסונדרה DiSabatino [דוא"ל] sdisabatino@ansoft.com [/ דוא"ל]. אני בטוח סונדרה תהיה מאוד מעריכה את זה. תודה, ג'ף - מנהל ג'ף יץ מכירות אזור התל מערבי: (714) 417-9311 x450 פקס: (714) 417-9364 [דוא"ל] schuetz@ansoft.com [/ דוא"ל] Ansoft תאגיד www.ansoft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back