איזה מהם מתאימים יותר באמצעות PIC או Atmel?

A

aziz92

Guest
היי. אני רוצה Desing גשש סולארית באמצעות Arduino. בעיקר Arduino להשתמש ATHMEL. ההרצאה שלי שואלת אותי להשתמש PIC כי בעיקר תוכל להשתמש בו כשאתה עובד בתעשייה. האם אני יכול לדעת מהניסיון, שהוא יציב יותר? אם אני רוצה להשתמש thats PIC אומר שאני לא יכול להשתמש בממשק לוח Arduino נכון?

[ציטוט = aziz92; 1130438] היי. אני רוצה Desing גשש סולארית באמצעות Arduino. בעיקר Arduino להשתמש ATHMEL. ההרצאה שלי שואלת אותי להשתמש PIC כי בעיקר תוכל להשתמש בו כשאתה עובד בתעשייה. האם אני יכול לדעת מהניסיון, שהוא יציב יותר? אם אני רוצה להשתמש thats PIC אומר שאני לא יכול להשתמש בזכות ממשק לוח Arduino? [/ ציטוט] ההרצאה שלך היא המומחה הראשון בתחום זה אני מניח. אני לא יודע לחברה בשם Athmel אבל אני יודע לAtmel. שניהם Microchip (PIC) וAtmel (רסיבר) עובדים נהדר. האם יש לך איזה פרויקט לתעשייה? תראה טווח טמפ 'של UC וחלקים אחרים, נראה שזמין / O, רזולוצית מבט מספר ומהירות של ADC, ... בתעשייה שאתה לא צריך להשתמש בArduino או כמה לוחות Pinguino, אתה צריך להשתמש בלוח עצמו פתח מוקדש לעבודה וכי מטרה זו. האם אתה יכול לדמיין צוללת גרעינית או תחנת כוח שבו חלק הוא נשלט על ידי חלק Arduino הלוח ... : -? אתה לא צריך לבסס את המוצר סופי / מכשיר על חלק לוח פיתוח או פנלי protoboard. מה בעצם אתה מתכנן לעשות?

LOL ~ התכנית שלי לעיצוב פנל סולארי אוטומטי .. אני מתכוון, פנל סולארי יהיה לעקוב אחר השמש באופן אוטומטי באזימוט 360 מעלות וזווית לשיא של 180 מעלות. עבור מנוע סרוו שליטה שתיים, אני מחפש בenternet, מצא alls בדרך כלל להשתמש דירקטוריון Arduino. לכן, אני שואל את ההרצאה שלי כדי להשתמש Arduino. לArduino, אני רואה את זה להשתמש Atmel (AVR). המחקר שלי בתמונות. אז ההרצאה שלי אמרה Atmel (AVR) הוא יותר קשה לunderstang בכלל לא משתמש בו. בדרך כלל אנשים משתמשים PIC. מה ההצעה שלך? מחפש רעיון שתעזרו לי על הפרויקט הזה.

[ציטוט] אז ההרצאה שלי אמרה Atmel (AVR) הוא יותר קשה לunderstang בכלל לא משתמש בו. בדרך כלל אנשים משתמשים PIC. מה ההצעה שלך? [/ ציטוט] מה להגיד אחרי מילים זה מההרצאה שלך. :-D חכה רק כדי לשמוע Alexa לזה. במקרה זה, אני חושב שטוב ביותר הוא לשנות את בית הספר. שניהם PIC והרסיבר משמש בכמות גדולה בהרבה פרויקטים ברחבי ארץ. הדעה שלי שהיא טוב ביותר לתלמידים להשתמש בחלק לוח sirious פיתוח כמו EasyPIC v7 לPIC (גם ללוח פיתוח נאות אחר AVR) או איזה פרויקט של פיתוח אחר, וכאשר כל זה נעשה לאחר מכן לבצע PCB שלך. Arduino לא יכול לתת לך נחמה בפיתוח כמו איזה לוח פיתוח גדול שיש לי המון דברים כלולים.

[ציטוט = tpetar; 1130630] מה להגיד אחרי מילים זה מההרצאה שלך. :-D חכה רק כדי לשמוע Alexa לזה. במקרה זה, אני חושב שטוב ביותר הוא לשנות בית הספר. [/ ציטוט] רעיון טוב .. LOL ~ hahahahahaha מצטער על mispell .. האם ידעת על הפרויקט הזה?

מבחינתי אני נותן מראש קצת לAtmel בגלל מחיר נמוך יותר של UC ניגוד Microchip. [COLOR = "כסף"] --- עדכון --- [/ צבע] [ציטוט = aziz92; 1130632] רעיון טוב .. LOL ~ hahahahahaha מצטער על mispell .. האם ידעת על הפרויקט הזה?? [/ ציטוט] כן, אתה יכול לחפש חוט EDABoard אני חושב שתוכל למצוא משהו שימושי לצרכימים שלך, אם יש לי dont מעגלים נחמדים, אני אפרסם.

היה לך להסתכל על העלות הנמוכה של Microchip (כ £ 20 / £ 30 בבריטניה) לוחות microstick? יש להם מתכנת משולב / הבאגים וכותרת לתקע קרש חיתוך למעגלים שלך שאנחנו מוצאים אותם מאוד שימושיים למדעי מחשב ותואר שני הנדסת אלקטרוניקה ותואר ראשונים בשנה אחרון פרויקטים

אני יודע של Microchip אבל אני לא מבין להרבה בPIC. אני מעדיף ללמוד Arduino בגללה יכול לחסוך זמן על מנת להפוך את החומרה לתכנות שלי. לידיעתך, הבעיה שלי היא כיצד לעצב סימולציה באמצעות Arduino לוח. האם אתה יכול לעזור לי?

אני חושב שבחירה הטוב ביותר למייקרו בפרויקט גם על מה שאתה רוצה ללמוד. אם אתה רוצה ללמוד על מייקרו בקרים, אתה כנראה צריך להשתמש במשהו אחר מאשר Arduino. אבל אם אתה לא יודע הרבה על אלקטרוניקה, ורק רוצה לבנות מכשיר עובד, אני חושב Arduino הוא בחירה טובה. גם לפרויקטים ראשונים, באמצעות Arduino נותן לך התחלה רכה. אני השתמשתי גם PIC וAtmel. לעתים קרובות מצאתי Atmel גיליונות נתונים קלים יותר להבין וגם הם לא נראים לי באגים רציניים למדי כרבים. לעתים קרובות בקרי PIC שאף היו זולים יותר. אני חושב שאתה יכול להרים אחד מהם או לנסות את שניהם, אין הרבה הבדל ביישומים שאינם קריטיים. יש אנשים שאומרים שAtmel היא חרא או PIC שהוא חרא, אבל הם פשוט חבורה של אנשים עקשנים ישנים (אני חושב שהמרצה שלך נופלת לקטגוריה זו גם כן). אם יש לך יישומים קריטיים (צריך וכו מהיר ADC או clockspeed), אז אתה כנראה תמצא שהייתי עשוי להיות טוב יותר מאשר אחר ביישום המסוים. אם המרצה שלך אומר שכולם משתמש PIC וזה למה אתה צריך מדי, הוא לא משאיר הרבה מקום לחדשנות. אם כולם חשבו ככה, אף אחד לא היה בא עם משהו חדש. אני פשוט שונא את המנטליות. אם היינו במקומך, הייתי בוחר במוצר Atmel, היה זה Arduino או משהו אחר, רק כי אמר לי שלא. אגב, ברכות מפנאנג :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back