אופקי טלביזית רפרף

R

Roelescence

Guest
שלום לכולם, אתה יכול בבקשה לעזור לי לזהות את רכיבים אלקטרוניים הקשורים לV-המתנה? הטלביזיה שלי, המודל חדש, התמונה שלה שומרת מרפרף בצורה אופקית ואני לא יכול למצוא V-להחזיק בשלט הרחוק לא בחלק האחורי של הטלביזיה, אז החלטתי לפתור את הרכיבים, אך בעיה אחת היא שאני לא יכול לזהות את המרכיבים הקשורים לv לחיצה ממושכת. אנא עזרו תודה

אם אתה רוצה תשובה זה יהיה שימושי לדעת מה סוג הטלביזיה שהוא. האם זה LCD, פלזמה או CRT, מה יצרן, מספר דגם וגיל approcimate? בריאן.

לעשות לפרסם סכמטי בחשש שיכול להיות מועיל

זה CRT טלביזיה, מודל חדש סיני של Tusonra

ייתכן שיש סיכוי אז. LCD ופלזמה לא לסרוק באותה הדרך כמו CRT ויש כמעט בודאות לא יהיה שום שליטה על תדירות הסריקה. ללא סכמטי זה לא אפשרי כדי להראות לך בדיוק מה להתאים כך תהיה לך לעקוב אחר הנחיות כלליות אלה: תראה את הצוואר של CRT (סעיף הצינור שדוקר את אחורה מקערת הזכוכית). על זה תוכל לראות הרכבה של סלילי תיל שנצמדה לקערה. יהיו שני חוטים הובילו לעבר שנאי הסריקה האופקי שהוא בדרך כלל שחור ויש פקד אחד או שניים על זה (בדרך כלל "מסך" ו "מיקוד") ואלו אינם רצויים. שני החוטים האחרים מהרכבת הסליל הם את חיבורי הסריקה האנכיות. בצע את אלה בחזרה ללוח crcuit ותוכל למצוא את שלב היציאה האנכית. לפעמים זה 2 טרנזיסטורים כוח, לפעמים IC כוח עם גוף קירור. מתנד האנכי יהיה גם להיות בתוך IC או עשוי ממרכיבים מאוד קרובים אליו. אם יש שליטה שיכול להתאים, זה יהיה באותו אזור. בריאן.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back