SIM900D אין בעית responce

S

sp2012

Guest
כל יקר, אני האדם החדש בפורום זה מישהו יכול להגיד לי למה sim900d אין מענה אחרי שאשלח את AT + ody לעזור לי pleaCREG? פקודה. מה הם מישהו reason.can יעזרו לי בבקשה.

חי, האם המודם שלך להגיב לכל פקודות האחרות? נסה להשתמש ביפר גם ...

כל יקר, למעשה מה בדיוק בעיה הוא שאני מנסה להתחבר לserver.For sim900d שעה אחת או שתיים בסדר עבודתו לאחר שזה לא קשור לשרת. וגם אני שולח פקודה לsim900d וגם אני moniter פקודה זו דרך היפר אבל רק אני יכול לראות את הצביעות לשלוח command.i מסוגלות לראות תקבל פקודה מדוע? אך בניפוי מצב שאני יכול לראות מבקר מייקרו. אני צריך קצת פרטי פרטים באים בbreif. AT explaination.Example + פקודות פרטים AT + CIPSTATUS באמצעי IPINITIAL זה מה? IPGPRSACT? IPTCPCLOSED? מה זה אומר? איך זה עובד? מה היא הסיבה לניתוק TCP?

"Sim900d לserver.For שעה אחת או שתיים שלו עובד בסדר גמור" אולי החימום שלו ואז ... הבעיה.

היי, כאשר המודה הוא במצב מתנה, המצב יהיה IP ראשוני. כאשר פקודת AT CSTT + מבוצע לקביעת APN, המדינה תהיה IPSTART עת הפעלת פקודת AT + CIICR (אתה צריך לבצע פקודות נדרשות אחרות לgprs לפני זה), ואם המודול מקבל את המבצע להפעיל ומבוצע בהצלחה, מדינת שינויי IPGPRSACT. כאשר פקודת AT CIFSR + הוא להורג, המודה נותן כתובת IP המקומית והמדינה תהיה מעמד ה-IP. זה אומר שאתה יכול כעת להגדיר את המודם כלקוח או שרת. המודה ייתן IPCLOSE רק כאשר החיבור הפעיל הנוכחי סגור (כלומר, חיבור של שרת לקוח). בדוק קובץ מצורף לפרטים נוספים, כמו כן, אני חושב שהחיבור בין הלקוח לשרת יכול ללכת לאיבוד אם אתה לא שולח את הנתונים לשרת לתקופה מסוימת של זמן.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back