74XX132 למטר תדר

L

Li_ereunpisan

Guest
מה 74XX132 סדרה טובה TTL למדוד את התדירות, הסדרה HC, HCT, AS, וכו ALS? I'se ניסה את זה .... כדי למדוד את התדירות הנמוכה (1Hz-10kHz) ניתן לקרוא, אבל כדי למדוד את frekuency הגבוה (1MHz-50MHz) לא ניתן לקרוא, אבל מטר frekuency מפרט עד ל50MHz ...

אתה כנראה לא מספיק כדי לספק אות קלט המטרים. בתדירות גבוהה יותר אתה צריך להיזהר איך אתה משחק "מחולל האותות" שלך עם המונה שלך. כמו כן לא ברור מהי התייחסותך ל74xx132 היא? כי רק עם Nand שמיט שערים?

אתה יכול לכתוב קצת יותר פרטים על המטר שלך אני חושב שכמה תמונה או מפרט מתאים כמו שם של עוד מספר חלק החברה בפורום ..... geuss שלי כאן הוא זה עשוי להיות קצת תצורה שונה לתדר 10MHz יותר מ ... Bcz .. בדרך כלל לסמן ביהיה למדוד טווח באמצעות CRO ..... מטר תדר מסורתי משתמש בטכניקת איזון גשר למדידת תדירות .... איך פעם עכשיו יום אפילו שעה ולספור בשיטה דיגיטלית הוא גם פופולרי מאוד עבור תדר מדידה ... בהצלחה

[ציטוט = rohitkhanna; 1127594] אתה כנראה לא מספק אות חזקה מספיק לקלט המטרים. בתדירות גבוהה יותר אתה צריך להיזהר איך אתה משחק "מחולל האותות" שלך עם המונה שלך. כמו כן לא ברור מהי התייחסותך ל74xx132 היא? כי רק עם Nand שמיט שערים? [/ ציטוט] מטר תדירות למדוד את התדירות הדיגיטלית, תדירות כניסה דרך טרנזיסטור BFR93 אז מועברת ל74HC32, אני לא מבינה איך את האות הספציפית צריכה ללכת ל74HC32 ראיתי הרבה אזכורים שימוש ש74HC32
אתה יכול לפרסם קצת יותר פרטים של המטר אני חושב שכמה תמונה או מפרט מתאים כמו שם של עוד מספר חלק החברה בפורום ..... geuss שלי כאן היא זה ניתן לקבל קצת תצורה שונה לתדר 10MHz יותר מ ..... bcz בדרך לאותת עם יש למדוד הטווח באמצעות CRO ..... מטר תדר מסורתי משתמש בטכניקת איזון גשר למדידת תדירות .... איך פעם עכשיו היום אפילו שעה ולספור בשיטה דיגיטלית הוא גם פופולרי מאוד למדידת תדר ... מזל טוב [/ ציטוט] אני משתמש בשרטוט זה כreferency

מעגל ההתייחסות שלך הוא שילוב מטר מטר בתוספת LC שקיעת דם בתוספת מטר תדר. 74AC132 משמש לבחירת קלט מאו (1) בסעיף LC או מ( 2) סעיף FreqInput. כדי להפעיל את חלק מטר התדר, האות RC1 (מאוניברסיטת קליפורניה) חייב ללכת גבוה, והאות RC2 חייב ללכת נמוך. ואז מקבלים אותות בתדירות מופעלת ומנותב לRC0 של PIC. מתג SW2 כאשר סגור יגדיל הרווח של הקלט עבור חלק תדרים. BF998 וBFR93A מעשה המעגלים כחיץ מגבר / קלט עבור האותות בתדירות שלך. נסה לסגור SW2 כאשר קוראים את התדרים הגבוהים יותר. כמו שאמרתי קודם, בfreqs הגבוה ייתכן שלא תספק את הקלט בצורה נאותה "מתאימה", ולכן מקבל אות נמוכה מדי ב74xx132 שייתן תפוקה אמינה. או מכיוון ב50MHz התקופה היא 20nS, אז אולי 74AC132 אינו מהיר מספיק כדי להגיב. אתה יכול לנסות להשתמש ב74ACT132, או איזה שער אפילו מהר שמיט כאן לfreqs הגבוה יותר. גם השאלה היא - מהו מקור האות שלך? ואיך אתה יודע את זה הוא נותן תפוקה של 50MHz, ובאיזה רמות? במקרה שתרכיב מעגל זה בעצמך, אז אולי יש טעויות אחרות שאני לא יכול לנבא.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back