1-5 מפריד כוח עבודה ב3 GHz

Y

yykk

Guest
היי כולם, אני חציר חציר לתכנן 1-5 מחיצת כוח עבודה ב3 GHz, זה חייב להיות בידוד טוב בכל יציאה. (מבנה mircostrip הוא מעדיף יותר) הודות yykk

אתה יכול להשתמש בחלק מהמבנים הדומים ל" מירוץ עכברים "simetrical. אבל ustrip הוא Tecnology עם בידוד פחות. יו יכול להעיף מבט על כל ספר uwave.

בידוד? באמת תלוי בבידוד דיוק מעגל וטכנולוגיה. הבידוד גובר בטכנולוגיה הוא: - ustrip - סיים כבל - לשדל (מדריך) אבל זה כמעט לכל המעגלים, מצמדים, ....

אתה יכול לבחור בין סוגים שונים של חוצצי כוח / מצמדים. חלק מהם הוא רוחב פס צר, כמה מהם יש בידוד טוב יותר. למעשה היא פשרה בין הרבה פרמטרים. זה תלוי ביישום שלך אתה יכול למצוא כמה מאמרים טובים באתר Ansoft: hxxp :/ / www.ansoft.com / אודות / אקדמיה / training_materials.cfm (x = t) עשיתי כמה מחיצות סוג כוח וילקינסון (1/2) ל2.2 - 2.7 GHz הלהקה, יש לי את אובדן הכנסה של 3.5-3.6 דציבלים וisolation27dB@2.2GHz, 43dB@2.4GHz ו21dB@2.7GHz. לבקשתי היה מספיק. הידד, אל

תודה לכולכם לתת לי הצעות יקרות ערך ... למישהו יש דוגמה ל5 יציאות, כי אפילו יציאות קלות לעצב, אבל יציאות מספר מוזרות ...........

מחיצות סוג כוח וילקינסון ניתן להכליל למפצלי ספק דרך n, אבל נגדי האיזון צריכים מוצלבים, ובמייקרו הייצור הוא קשה. אולי בLTCC טכנולוגיה הוא קל יותר. שבו טכנולוגית מחלקך יהיה מפוברק? ברכה, אל

יש לך כמה אפשרויות. אחת הוא לי מבנה עץ וילקינסון. ראשית לפצל 20% -80%. אז קח את ענף 80% וחצויים לשניים ולקחת את כל אלה ולפצל אותם לשתיים. דרך נוספת היא לקבל רצף טנדם של מצמדים כיווניים מקישים את הקו ראשי. זה יותר קשה כדי לקבל זכות בגלל פקטור הצימוד שונה על ידי תחריט טעויות בהסרת הנחושת.

שלום; "ajar2dtn" הציג קישור. ניסיתי, אבל לא הצליח להיכנס לקישור. אף אחד לא

MINT פרויקט עבר נסה או לחפש בגוגל MINTWeb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back