שיטות חלופיות ליוצרי מד האנרגיה של

V

visva

Guest
אני בעבודה ליצור מד אנרגיה שלו. אני חפשתי ADE775x, ADE776x סדרה. אך הוא נתקל בקשיים מסוימים כדי לעשות את זה (שנאי, נגד מחלף .. וכו ',). כך כל אחד לעזור לי. האם יש שיטות אלטרנטיביות (IC, Circuts .. וכו ',) למדידת אנרגיה עבור שלב אחד. כאן אני רוצה להציג את ערך מטר זה אנרגיה ב LCD באמצעות מייקרו בקר (89s52).

כדי לקבל את הנתון המדויק של צריכת החשמל שלך אתה צריך לקבל את הזרם והמתח, להכפיל אותם, ואז להכפיל אותם עם הקוסינוס של הזווית ביניהם כלומר VA Cos Phi. אם לוקח בחשבון שהצריכה השוטפת נובעת בעיקר עקב עומסי התנגדות (תנורי חשמל, חימום חשמלי, מקלחות חשמליות), ואז יכול להיות מוזנח טווח Phi cos. עם זאת, אם אין לך כוח המשתמשים הגדולים האלה ויש לי הרבה פריטי מונחת שנאי, אז אתה תקבל מספר גבוה יותר אז הערך האמיתי. כמו כן, אם מתח החשמל שלך הוא קבוע, אין לך לשקול במונח זה, עם זאת ברוב מדינות מתח החשמל נערך ל+ בלבד - 10%. אז מדד גולמי יהיה למדוד אז תצוגה הנוכחית (מתח החשמל פעמים) ככלומר קילוואט לאספקת חשמל 230V נומינלית, אם ההיצע הנוכחי היה 8.2A, אז התצוגה הייתי קוראה (8.2 X 230/1000) = 1,88 KW. כן

אני יודע איך לחשב את האנרגיה. אבל אני צריך לדעת מה הם מעגלים או IC (רכיבים) לחישוב אנרגיה.

אתה יכול למצוא רב על ידי חיפוש Google. אני אתן את זה משלי

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back