שהוא טוב יותר trigerring קצה או trigerring רמה ולמה

G

goldy.

Guest
כפי שאנו יודעים שיש שני סוגים של trigerring רמה כמו גם שקצה אחד prefferred ולמה. לתת סיבה ראויה שמעבר לו U יכול אמר שזה יותר טוב. פשוט אבל שאלה חשובה על בסיס הראיון כך plz עוזו. plz לתת תצוגות ur מלא תודה מראש. תודה חברים הרבה כדי לעזור לי.

היי אני מרגיש קצה מפעיל הוא טוב יותר מאשר רמה מפעיל בעיה עם הרמה מפעילה הוא המירוץ סביב מצב שבו מדינת הפלט לא ניתן לקבוע ברמה מפעילה לכן, כדי להתגבר על זה אנחנו קצה גור מפעיל

עם הדק קצה יש לך זמן מדויק לכפכף הופעל

בזרם המרכזי של עיצוב הדיגיטלי סינכרוני, קצה מפעיל נחשב כדרך טובה יותר. עם זאת, מאחר שהרמה מפעילה בדרך כלל מבוצעת על ידי בריחים, זה עולה פחות שטח.

ובכן ... זה תלוי ביישום tha. אדג' מפעיל עלולה לגרום לבעיות (המבורגרים ענקיים אמיתיים) אם המערכת היא רועשת (יש תקלות). רמה מפעילה יכולה להוביל לתנאים של מרוץ. אז על המעצב להשתמש באחד המתאים. אדג' מפעיל הוא יותר נפוץ כתקלות קלות יותר למנוע.

לסיכום: 1. LEVEL טריגר: מבוסס בדרך כלל על בריחים, שלוקחים מחצית מהשטח של הכפכפים approxmiately. זו הסיבה, בארכיטקטורה הפנימית של רוב FPGAs המודרני מתבססת על בריחים (קלייב מקספילד - "המדריך לעיצובו של הלוחם לFPGA") 2. EDGE טריגר: לוקח שטח גדול יותר, אבל הוא יותר חסין לשחיתויות בשל עיכובי רעש או בלתי ניתן לחישוב באותות שונים. לפיכך, שני תפסים וכפכפים (level-trig. & קצה-trig משמש.) בפועל, ביישומים שונים, וכרוך בפשרה כאל איזה מהם יש לבחור.

אדג' הוא מפעיל יותר טוב אם העיצוב שלך הוא שיש תקלות קטנות מאוד. trigerring הרמה היא לא כל כך אמין, זה מה שאני מרגיש.

trigerring הקצה מתאים, אם המערכת שלך יש 1 - 2 קולות קטנים - דורש trigerring רמת התגובה המהירה הוא הטוב ביותר, אם המערכת שלך יש 1 - מקורות רבים של רעש (מרחקים ארוכים, inviroment הרועש, ...) 2 - דורש תגובה איטית

הרמה מפעילה היא לא שימושית כאשר מכונה מצבים נבנים ....

הרמה מפעיל בדרך כלל מיושן בימים אלה .. מאז שאנחנו יכולים לייצר כמעט תקלה פחות עונים באמצעות תוכניות clocking מדויקות gnerally אנחנו הולכים 4 r קצה מפעילים בימים אלה ..

היי, Egde מפעיל הוא הפתרון החכם, כי אתה תהיה לדעת באיזו שעת הנתונים יציבים. אם אתה זקוק לפרטים נוספים, צור איתי קשר. בברכה, נ Muralidhara CRL-BEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back